Menu

Kom med LD Cluster til Thailand

Lifestyle & Design Cluster arrangerer en studietur til Thailand, hvor du blandt andet får lejlighed til at besøge ECCO og Pandora, ligesom du får indsigt i at gøre forretning i landet.

14. august 2018

Det danske november-vejr er sjældent noget at skrive hjem om. Til gengæld kan du tage med Lifestyle & Design Cluster på studietur til Thailand, hvor vi blandt mange ting besøger de danske virksomheder Pandora og ECCO samt forskellige uddannelsesinstitutioner i og omkring Bangkok.

Turen er blevet til i samarbejde med den danske ambassade i Thailand, der også er værter undervejs på turen.

Der bliver også lejlighed til at tilegne sig værdifuld erfaring med, hvordan man gør forretninger i Thailand. Blandt andet igennem et besøg hos Central Group, som her i Danmark ejer stormagasinet Illum.

Programmet på turen er ganske gratis, mens transport og logi skal betales af deltagerne selv.

Yderligere information om turen kan fås hos projektleder Jesper Rasch på mail jesper@ldcluster.com samt i programmet, som kan downloades nedenfor.

Download invitationen

  • Studietur til Thailand med Lifestyle & Design Cluster

    pdf, 0,48mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"