Menu

Konkursramte Pure Lime fortsætter med ny ejerkreds

For blot en uge siden annoncerede rigmanden Steen Skallebæk, at han ikke længere ville holde liv i sit tøjfirma Pure Lime. Nu har situationen taget en drejning, og den konkursramte virksomhed fortsætter med ny ejerstruktur.

Pure Lime er især kendt for deres populære sports-bh'er, der er designet til at støtte og aflaste under aktivitet.
Pure Lime er især kendt for deres populære sports-bh'er, der er designet til at støtte og aflaste under aktivitet.

19. februar 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Sportstøjsvirksomheden Pure Lime, der oprindeligt var ejet af mangemillionæren og manden bag Lagkagehuset, Steen Skallebæk, blev begæret konkurs for en uge siden. Men nu er det altså lykkedes den konkursramte virksomhed, der laver sportstøj til kvinder, at sammensætte en ny ejerstruktur og føre virksomhedens aktiviteter videre.

I den nye ejerkreds finder man børnetøjsproducenten The New, der ejes af Chris Lützen Petersen, som nu bliver adm. direktør i det nye selskab:

”Vi tror på, at vi gennem vores netværk og mange års erfaring fra tøjbranchen kan medvirke til at udvikle Pure Lime i den rigtige retning og skabe en rentable forretning,” siger han.

Det nye selskab skal drives under navnet Pure Lime, Denmark, og de tidligere hovedejere, Steen Skallebæk og Pernille Moos Gerlach, vil fortsat være en del af ejerkredsen.

En ny retning
Selvom det nye selskab har planer om at videreføre de eksisterende salgsaftaler, som den konkursramte virksomhed havde, er det samtidig planen at udvide og tænke i andre, mere internationale baner: 
 

”The New ser store perspektiver i at fortsætte driften af Pure Limes kerneaktiviteter. Vi vil blandt andet satse på at udbrede Pure Limes populære sports-bh til hele verden,” siger Chris Lützen Petersen.


I takt med de nye fremtidsplaner vil der ifølge Chris Lützen Petersen også blive arbejdet med at udvikle en sportslinje til børn i alderen 3-16 år, som er The News målgruppe. På den måde kan The New imødekomme Pure Limes brandværdi og føre virksomheden i en ny retning.

”Pernille og jeg er glade for, at der har været interesse fra eksterne parter til at drive Pure Lime videre. Derudover er vi glade for, at der fandtes en løsning, hvor vi kunne blive en del af ejerkredsen og dermed stadig være en del af dette spændende projekt,” siger Steen Skallebæk.

"