Menu

Konsulentvirksomhed genåbner materialebibliotek

Konsulentvirksomheden Closed Loop har overtaget nordens største bæredygtige materialebibliotek The Fashion Source, som skal genåbnes den 19. januar 2018.

Foto: Closed Loop
Foto: Closed Loop

09. januar 2018

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

I november 2017 overtog konsulentvirksomheden Closed Loop nordens største bæredygtige materialebibliotek The Fabric Source fra Danish Fashion Institute.

Closed Loop genåbner materialebiblioteket den 19. januar i sine nye lokaler på Nørrebro, hvor besøgende får adgang til op mod 2000 bæredygtige tekstiler repræsenteret af mere end 200 forskellige leverandører.

Foto: Closed Loop

Konsulentvirksomheden lægger stor vægt på, at mode- og tekstilvirksomheder træffer bæredygtige valg. Derfor har de haft fokus på at vidensoptimere, således at de kan tilbyde kvalificeret rådgivning til de besøgende.

”Mode- og tekstilindustrien er meget kompleks med utallige produktionsled, og det kan være svært at navigere i. Derfor har det været vigtigt for os at udbygge konceptet omkring The Fabric Source, så vi fremover kan tilbyde rådgivning til hele designprocessen, fremvise de nyeste bæredygtige materialer og videreformidle partier af bæredygtige deadstock materialer til brands med behov for små minimums”, fortæller Suzi Christoffersen, stifter af Closed Loop, i en pressemeddelelse.
"