Menu

Kopenhagen Fur henter modeuge-profil som Fashion Partner

Kopenhagen Fur udvider med et velkendt ansigt fra den danske modebranche i form af Sophie Noreng, som fremover får titel af Fashion Partner hos Kopenhagen Furs kreative studio i indre København.

Sophie Noreng er per 1. oktober ansat som Fashion Partner hos Kopenhagen Fur Studio.
Sophie Noreng er per 1. oktober ansat som Fashion Partner hos Kopenhagen Fur Studio.

04. oktober 2019

Kopenhagen Fur har igennem mange år haft et strategisk fokus på samarbejdet med internationale og nationale modehuse med henblik på at bringe pels ind i modebranchen. Det sker i regi af Kopenhagen Fur Studio, hvor samarbejder med internationale high-end og premium brands samt nationale designtalenter som Saks Potts, Les Deux og Anne Vest hører hjemme. I Kopenhagen Fur Studio, samarbejder de såkaldte Fashion Partners med virksomhedens egne buntmagere om at drive og udvikle disse samarbejder, og det seneste medlem af teamet er Sophie Noreng, som skal have et særligt fokus på at drive, udvikle og skabe nye strategiske samarbejder med store internationale high-end modehuse samt at udvikle Kopenhagen Fur Studios aktiviteter på det kinesiske marked. Sophie Noreng havde første arbejdsdag 1. oktober.

”Vi har glædet os til at tage imod Sophie, som kommer med stor erfaring og netværk inden for modeverdenen og den rigtige indstilling til at åbne døre til de spillere, der er interesserede i at arbejde innovativt med pels samt at uddanne vores omverden i bæredygtig pels,” siger Julie Iversen, VP Creativity & Design hos Kopenhagen Fur.

Den nye Fashion Partner ser frem til de nye udfordringer:

”Jeg har en stor faglig og personlig interesse for bæredygtighed og kommer fra en professionel rejse, hvor jeg arbejdet målrettet med netop den agenda for mode- og designbranchen. Jeg har derfor længe fulgt med i Kopenhagen Furs omfattende arbejde for på verdensplan at fremme brugen af bæredygtig kvalitetspels. At blive en del af den mission og som led heri arbejde strategisk og innovativt med de største spillere på den globale modescene er et stort og spændende ansvar, som jeg glæder mig helt enormt til at tage på mig.”

Sophie Noreng er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har siden specialiseret sig i Fashion Law på New York University School of Law. Sophie kommer senest fra en stilling som Director of Brand Relations hos Copenhagen Fashion Week, hvor hun har haft ansvaret for organisationens brandrelaterede og brancherettede aktiviteter.

"