Menu

Matinique klæder VM-landsholdet på

Det danske herrelandshold i fodbold kommer også til at stå skarpt uden for grønsværen, når de rejser til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Det sørger Matinique for takket være en ny aftale med DBU.

23. marts 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Torsdag mødte Danmark Panama i forberedelserne til sommerens VM i fodbold, der afholdes i Rusland. Danskerne løb med sejren i en uskøn affære, men også uden for kridtstregerne var der godt nyt for landsholdet. Torsdag blev det nemlig offentliggjort, at DBU har indgået en aftale med Matinique, som bliver officiel rejsetøjspartner.

”Det er en stor glæde for Matinique at blive officiel rejsetøjspartner for DBU og herunder at levere tøj til det danske herrelandshold. Vi er enormt stolte og samtidig ydmyge over at være blevet udvalgt til samarbejdet. Fodbold er en af de ting, der samler Danmark allermest, og det vil vi rigtig gerne bakke op om,” siger Morten Dybdahl, Sales Director i Matinique.

I DBU vækker aftalen også glæde.

”Vi er meget glade for, at vi både i landsholdsregi og i andre dele af DBU kan stå skarpt til VM-slutrunden og i resten af 2018. Det er en god aftale med et af de bærende modehuse i Danmark, der passer godt i vores kreds af DBU’s samarbejdspartnere,” siger Jesper Lind Andersson, kommerciel direktør i DBU.

Aftalen med Matinique betyder, at landsholdet vil være klædt i danske brands både på og uden for banen. Det danske landsholds dragter er nemlig leveret af hummel.

"