Menu

Midtjysk interiørvirksomhed solgt til norsk storspiller

Interiørvirksomheden IC Lauvring er netop blevet solgt til Dalema Gruppen, som er et større norsk handelshus med aktiviteter inden for blandt andet interiør og tekstiler.

Foto: IC Lauvring
Foto: IC Lauvring

30. juli 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I.C. Lauvring Holding ApS meddelte i går, at man har solgt virksomheden til Dalema Gruppen fra Norge. I.C. Lauvring holding står bag brandet IC Lauvring, som udvikler og sælger produkter som glasvaser, keramikskjulere, dekorationsartikler, udendørskrukker, kurve til lanterner, ligesom Lauvring også står bag en række specialkategorier til florister, havecentre og byggemarkeder.

 

Som et led i et generationsskifte overtager Dalema Drift A/S alle selskaber i I.C.Lauvring-koncernen, hvor adm. direktør Per Nybo Nielsen forsætter som daglig leder. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

 

I.C. Lauvring blev grundlagt i 1987 med hovedkontor og lager i Vildbjerg udenfor Herning, og selskabet afsætter sine varer i Danmark, Norge, Sverige, Island, Tyskland, Østrig, Irland og England. I.C. Lauvring har en omsætning på ca. 55 mio. dkk., og beskæftiger i omegnen af 30 medarbejdere.  

 

I forbindelse med overtagelsen siger Per Nybo Nielsen:

 

”Det er en rigtig god dag for alle medarbejdere i I.C. Lauvring, da vi bliver en del af en stærk gruppe, der også har aktiviteter indenfor vores branche. Vi forventer en styrkelse af vores koncept og sourcing, ligesom driften kan optimeres gennem en række synergier. Vi ser overtagelsen som en flot accept af den markedsposition, som I.C. Lauvring har opbygget siden 1987.”

 

I.C. Lauvring A/S bliver dermed en del af Dalema Gruppen, som spreder sine aktiviteter ud over flere forskellige brancher, og har en omsætning på omkring 1.6 mia. NOK. Dalema Gruppen står bl.a. bag den store norske sportsdistributør Ultimate Nordic, strikkegarnsleverandøren House of Yarn og interiørkæden Feel, som har 20 butikker i Norge.

 

Af pressemeddelelsen fremgår det, at Dalema med opkøbet vil styrke sine danske aktiviteter og etablere et brohoved til kontinentet.

"