Menu

Mode- og tekstilbranchen får toolbox til ansvarlig virksomhedsadfærd

CSR, bæredygtighed og samfundsansvar er blandt de vigtigste forhold i mode- og tekstilbranchen netop nu. DM&T giver nu branchen sin helt egen toolbox til at sikre, at man som virksomhed agerer ansvarligt i henhold til internationale minimumsstandarder.

Dansk Mode & Textils toolbox til ansvarlig virksomhedsadfærd er et værktøj, der styrker mode- og tekstilbranchens CSR-indsats.
Dansk Mode & Textils toolbox til ansvarlig virksomhedsadfærd er et værktøj, der styrker mode- og tekstilbranchens CSR-indsats.

12. oktober 2018

Samfundsansvar, CSR, Corporate Social Responsibility, Ansvarlig virksomhedsadfærd. Ja, kært barn har mange navne, men uanset hvordan vi omtaler det, skal din virksomhed drive forretning på en måde, der minimerer den negative indvirkning af forretningen og maksimerer den positive indvirkning af forretningen på mennesker, miljø og økonomi.

Men hvordan skal man gribe det an? Det kan virke svært og uoverskueligt, men der er ingen vej udenom. Derfor lancerer Dansk Mode & Textil nu en toolbox, der hjælper din virksomhed med at sikre, at den lever op til de internationale minimumsstandarder. Toolboxen blev lanceret på TOPMØDE 2018, og kan allerede nu benyttes af Dasnk Mode & Textils medlemmer. 

Find toolboxen her.

I denne video får du svar på, hvorfor det er vigtigt at komme i gang nu og hvordan toolboxen virker.

"