Menu

Mød Boozts CEO på TOPMØDE 2018

Vi har inviteret Hermann Haraldsson, CEO i Boozt AB, til at fortælle om virksomhedens rejse, og hvad han har lært undervejs. Glæd dig til at høre, hvordan Boozt har opnået en position som en af Nordens førende webshops for mode, og hvordan man som virksomhedsleder skal agere i en fremtid, hvor tingene går lidt hurtigt – både når virksomheden skal vokse og fastholde en position.

CEO i Boozt AB Hermann Haraldsson er blandt talerne til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018
CEO i Boozt AB Hermann Haraldsson er blandt talerne til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018

26. juni 2018

Hermann Haraldsson er det seneste navn i rækken af talere til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018. Han er CEO for Boozt AB, som er virksomheden bag Boozt.com, Beauty By Boozt og Booztlet.com, som både er online outlet og fysisk butik i Copenhagen Designer Outlet, City 2 i Taastrup. På TOPMØDE 2018 tager han deltagerne med på Boozts rejse, som i dag har gjort dem til en af de største webshops for mode i Norden. Her vil Hermann tage sig tid til at reflektere over, hvad han selv har lært i den proces, og hvordan han ser på, hvordan man skal agere som både virksomhed og leder.

Hermann Haraldsson blev en del af Boozt i 2010, og siden da har han stået i spidsen for en omfattende transformation af virksomheden, som i dag er en af Nordens fremmeste aktører i livsstilsbranchen. Han har også stået i spidsen for en succesfuld børsnotering af virksomheden på Stockholm-børsen Nasdaq OMX, og er i dag chef for en koncern med en omsætning på mere end 2 mia. SEK og 1 mio. aktive kunder.

Hermann Haraldsson har tidligere været adm. direktør for den børsnoterede fodboldklub Brøndby IF, ligesom han har en omfattende erfaring fra mediebranchen. Først som adm. direktør og partner i The Media Partnership Denmark, som han opbyggede til førende og største mediebureau i Danmark, som i 2001 blev solgt til Omnicom og omdøbt til OMD Denmark. Herefter fik Haraldsson ansvaret for Omnicom Groups medieaktiviteter i Norden, og han gjorde via opkøb og fusioner Omnicom til Nordens førende mediebureau.

Ud over sit virke i Boozt er Hermann Haraldsson bestyrelsesmedlem i Adform A/S og TV2 Danmark A/S.

Hermann er uddannet cand.merc. fra CBS ligesom han har lederuddannelser fra INSEAD, IMD, London Business School og Singularity University.

"