Menu

Mød eksportrådet i modeugen

Overvejer du eksport til Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux, Spanien, Portugal, Australien eller andre markeder? Så kan du møde eksportrådets rådgivere og høre mere om, hvordan de kan hjælpe, når de besøger modeugen.

Foto: Andrew Stutesman på Unsplash
Foto: Andrew Stutesman på Unsplash

30. juli 2018

Nu har nu muligheden for at høre mere om hvordan du kan øge din eksport, når Eksportrådets rådgivere inden for mode og design er hjemme i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Eksportrådets rådgivere, som dækker Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux, Spanien, Portugal og Australien, er i byen under modeugen. Herudover vil Eksportrådets ansvarlige for mode og design være til stede.

Eksportrådets rådgivere har et unikt kendskab til de enkelte markeder og kan bl.a. hjælpe din virksomhed med at lokalisere agenter og distributører samt arrangere eksportfremstød, events og PR-aktiviteter med mulighed for 35 % tilskud. 

Rådgiverne tilbyder at kigge forbi din stand til et uforpligtende og gratis møde af ca. 15. minutters varighed. Du vælger selv i forbindelse med tilmelding, hvilke lande du vil møde. 

Tid og sted:

Rådgiverne vil kunne mødes eller komme forbi og besøge din stand i dagene 7. – 10. august 2018. Møder uden for disse dage kan eventuelt aftales individuelt med rådgiveren, oplyser Eksportrådet.

Det er gratis at deltage og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Deadline for tilmelding er d. 20. juli 2018.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Global Teamleder for Design Lars Christiansen larchr@um.dk /tlf. 23386306.

Tilmeld dig her

"