Menu

Mød fremtidens medarbejdere til Karrieredag 2020

Den 1. december kan du møde dimittender og studerende fra en række uddannelsesinstitutioner, der henvender sig til mode-, møbel- og tekstilbranchen. Find din nye medarbejder eller læg fundamentet til praktikforløb, eksamensopgaver eller projekter på årets Karrieredag.

På grund af covid-19 bliver årets Karrieredag digital modsat tidligere år. Men du får fortsat mulighed for at møde en række lysende talenter fra landets designskoler og universiteter.
På grund af covid-19 bliver årets Karrieredag digital modsat tidligere år. Men du får fortsat mulighed for at møde en række lysende talenter fra landets designskoler og universiteter.

11. november 2020

Lifestyle & Design Cluster inviterer sammen med uddannelsesinstitutionerne Designskolen Kolding, KADK, KEA, VIA Design & Business og SDU til den årlige Karriedag, hvor virksomheder kan møde studerende og dimittender fra uddannelserne.

I år afholdes Karrieredagen digitalt. Det hele løber af stablen den 1. december kl. 14.00-16.00

Karrieredagen er målrettet virksomheder indenfor mode- og livsstilsbranchen, der søger talentfulde medarbejdere. Virksomheder indenfor mode- og livsstilsbranchen får ved dette arrangement mulighed for at præsenterer sig for de studerende og dimittender og får derved en oplagt mulighed for at finde talentfulde nye medarbejdere og håndplukke de mest lysende talenter fra landets designskoler og universiteter. Networking i det rette forum kan også danne grobund for praktikforløb, eksamensopgaver udarbejdet i samarbejde med relevante virksomheder eller noget helt tredje.

Det er et krav, at virksomheder, der deltager ved dette arrangement, har minimum én ledig stilling (Kan også være virksomhedspraktik).

Der er ansøgningsfrist 17. november.

Du kan læse mere om Karrieredag og tilmelde dig her. Her kan du også finde mere information om de studieretninger, der vil være repræsenteret fra de enkelte uddannelsesinstitutioner.

Du kan læse mere om de praktiske detaljer ved at downloade pdf’en nedenfor

  • Karrieredag 2020 - information

    pdf, 0,25mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"