Menu

mp Denmark opruster igen: Ny salgsdirektør skal sætte yderligere turbo på salget

Den ambitiøse Herning-virksomhed mp Denmark har ansat en ny salgsdirektør med omfattende brancheerfaring. Han skal bidrage til at kapitalisere på stigende interesse fra både ind- og udland.

mp Denmark specialiserer sig i designerstrømper og -strømpebukser. Virksomheden er grundlagt i 1937 og har egen fabrik i Letland.
mp Denmark specialiserer sig i designerstrømper og -strømpebukser. Virksomheden er grundlagt i 1937 og har egen fabrik i Letland.

14. august 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

De ligger ikke på den lade side i Herning-virksomheden mp Denmark A/S, der råder over mp Kids, mp Woman, mp Crafted Garments og Sneaky Fox. Siden 1. januar 2018 har mp Denmark nemlig også været indehaver af egen strikfabrik i Ikast, og nu præsenterer virksomheden så en ny salgsdirektør. Der er tale om Lars Ellebæk, der kommer fra en stilling som Sales & Finance Manager hos MarMar Copenhagen, hvor han har været en del af selskabets positive udvikling i mere end fire år.

Den nye ansættelse glæder adm. direktør Morten Bundgaard:

” Det er naturligt at tage næste skridt i opbygningen af vores salgsorganisation, idet aktivitetsniveauet er stigende i både Danmark og på andre nøglemarkeder i Europa. Med ansættelsen af Lars Ellebæk får vi en både kompetent, erfaren og dynamisk ressource ind i huset, der - i samspil med det eksisterende team - kan medvirke til at løfte virksomheden til næste niveau,” siger han.

Lars tiltræder senest mandag d. 1. oktober 2018, og han glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer:

”Jeg ser mp Denmark som en innovativ, stærk og underspillet virksomhed, med et stort vækstpotentiale både nationalt og internationalt. Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt salgsteam, der skal se muligheder frem for begrænsninger og styrke virksomheden,” lyder det således fra mp Denmarks nye salgsdirektør.
Lars Ellebæk er per 1. oktober 2018 ny salgsdirektør i mp Denmark A/S
Lars Ellebæk er per 1. oktober 2018 ny salgsdirektør i mp Denmark A/S
"