Menu

NN07 ansætter PR- og kommunikationsansvarlig

2018 har allerede budt på markant oprustning i det dansk-svenske modebrand NN07. Nu tilføjes endnu et velkendt branchenavn i form af Virgil Nicholas, som bliver Head of PR & Communications.

Virgil Nicholas har igennem en årrække været en del af den danske modescene. Nu tiltræder han stillingen Head of PR and Communications hos NN07.
Virgil Nicholas har igennem en årrække været en del af den danske modescene. Nu tiltræder han stillingen Head of PR and Communications hos NN07.

23. marts 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I januar 2018 offentliggjorde NN07 tilføjelserne af Christopher Bastin som kreativ direktør og Jonas Bach som global kommerciel direktør i firmaet. I dag har NN07 i en pressemeddelelse offentliggjort, at Virgil Nicholas bliver modevirksomhedens nye ansvarlige for PR og kommunikation.

Virgil Nicholas er langtfra et fremmed navn i den danske modebranche. I 2008 startede han den første selvstændige livsstilsblog for mænd i Danmark, og har siden da gjort karriere på Euroman.dk, udgjort en del af grundlæggerteamet bag tøjmærket Les Deux og har gennem de sidste fire år drevet eget kreativt bureau side om side med et virke som meningsdanner.

Nu skal Virgil Nicholas så bruge sin erfaring og sit netværk til bistå med udbredelsen af brandkendskabet på internationalt plan, som et naturligt led i NN07’s ekspansion.

En opgave han ikke tager let på:

“Jeg har alle dage beundret NN07. Mærket indtog den nordiske herretøjs-scene med 240 kilometer i timen, og så sig aldrig tilbage. Tro mod deres værdier og med et målrettet fokus på produkt og kvalitet har de sikret NN07 omfattende markedsandele uden overvældende brug af kommunikative virkemidler. Det er derfor med ydmygt sind og stor respekt, at jeg går til værks,” siger Virgil Nicholas.

Han kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens kreative direktør Christopher Bastin. Et makkerskab der ikke er helt fremmed, da de to kender hinanden fra deres fælles tid hos GANT.

“Virgil mødte jeg i min tid hos GANT, hvor han havde ansvar for udbredelsen af GANT Rugger på det danske marked. Hans iver, begejstring og smag taler for sig selv, hvorfor jeg ser frem til at få ham med ombord på den rejse, vi er på med NN07”, siger Christopher Bastin i pressemeddelelsen.

Virgil Nicholas starter hos NN07 per 1. april 2018.

"