Menu
Error while rendering view [Main Navigation].

NN07 hyrer ny Creative Director

Danske NN07 har været et smut i Sverige for at finde ny Creative Director. Valget er faldet på en særdeles erfaren herre med et omfattende CV.

NN07 er grundlagt i 2007. Billedet er fra AW17 kampagnen, hvor rejsen gik til Skotland.
NN07 er grundlagt i 2007. Billedet er fra AW17 kampagnen, hvor rejsen gik til Skotland.

18. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

NN07 har ansat Christopher Bastin som ny Creative Director. Det bekræfter han selv på Instagram. Den svenske designer har tidligere haft samme titel i Gant, hvor han forinden havde gjort subbrandet Gant Rugger til en global succes. Derudover har han erfaring fra H&M, Acne og Whyred, ligesom han efter at have forladt Gant har arbejdet med brands som Frame Denim, Indiska og Lee.

I sin nye stilling får Christopher Bastin ansvaret for alle kreative berøringsflader med fokus på kollektionerne. Han starter allerede i januar.

I en kommentar på Instagram siger Christopher Bastin om ansættelsen:

”Så glad (og forbandet stolt) over endelig at afsløre, at jeg bliver en del af det fantastiske team hos NN07 som Creative Director. Et brand som har været på min radar siden grundlæggelsen i 2007. For mig er det et match made in heaven, og jeg kunne ikke være mere spændt.”  

I en pressemeddelelse uddyber han denne glæde: 

"De (NN07, red.) er et af de få brands, der formår at holde sig tæt til sin kerne og designæstetik, samtidig med at de har en sund forretning og loyale forbrugere. De er på det samme nørde-niveau som mig, når det kommer til at skabe perfekt herretøj, så jeg tror, jeg kommer til at passe lige ind. Det er min forhåbning, at den erfaring og æstetik, jeg bringer ind, vil løfte brandet yderligere og hjælpe NN07 med at vokse på det globale marked." 

Christopher Bastin har navne som Gant, Gant Rugger, Acne, H&M og Whyred på CV'et. // Foto: Kalle Gustafsson
Christopher Bastin har navne som Gant, Gant Rugger, Acne, H&M og Whyred på CV'et. // Foto: Kalle Gustafsson
"