Menu
Nye muligheder med Danica Pension:

Nu har I mulighed for at få hurtig adgang til online læge, psykolog og diætist – når det passer jer

DM&T's medlemmer har adgang til en fordelagtig pensionsaftale med Danica Pension. Nu er der også mulighed for at få råd og vejledning fra en læge, psykolog og diætist via telefon eller videokonsultation. Alt sammen via en forbedret Danica Sundhedspakke.

20. april 2021

Artiklen er udarbejdet af DM&T's samarbejdspartner Danica Pension. Læs mere om aftalen her  

Du og dine medarbejdere har mulighed for at få en særdeles attraktiv pensionsordning hos Danica Pension gennem vores medlemstilbud.

Som noget nyt giver ordningen nu også mulighed for, at I og jeres familier kan få råd og vejledning fra en læge, psykolog og diætist via telefon eller videokonsultation. Alt sammen via en forbedret Danica Sundhedspakke.

Sundhedspakken vil kunne gøre jeres hverdag lettere og hjælpe med at reducere eller undgå sygedage. Det vil den fordi, jeres medarbejdere kan få hurtig afklaring på eventuelle symptomer og dermed tage tingene i opløbet, før de bliver til større problemer. Det vil komme både den enkelte medarbejder til gode og jeres virksomhed, da I kan undgå et produktivitetstab, der kan koste dyrt på bundlinjen. 

Mange venter for længe med at søge hjælp

Danica Pension oplever nemlig, at mange kunder venter for længe med at få hjælp, hvis de har fysiske gener eller får begyndende symptomer på stress. En af de største barrierer, hvis man ikke føler sig ovenpå, er nemlig, at det kan virke uoverskueligt at skulle finde tid til at gå til en behandler for at tale om sine symptomer og problemer.

Det problem er der nu gjort noget ved. Som kunde hos Danica Pension behøver I med sundhedspakken ikke længere bruge mere end et par minutter til at få afklaring på det, der bekymrer jer eller jeres familier – og I behøver ikke engang gå ud ad døren først. I kan spørge sundhedseksperterne om alt fra stort til småt. og I behøver hverken gå til egen læge eller anmelde skaden først.

Med sundhedspakken kan I og jeres familier også få en second opinion via Best Doctors® på en diagnose eller en behandling fra nogle af verdens førende læger, hvis en i familien bliver syg.

Overvejer du at benytte medlemstilbuddet om pensionsordning til dine medarbejdere?

Ring til Danica Pension på 70 13 23 23.

Læs mere om, hvordan Danica Pension kan hjælpe jer med at forbedre jeres sundhed og reducere sygdom her

Du kan også læse mere og se film om sundhedspakken her.

Med en pensionsaftale i Danica Pension får I:

  • Favorable priser på pensions- og forsikringsløsninger
  • Sygdomsforebyggelse og skræddersyede behandlingsforløb, der intensiveres efter behov
  • Mulighed for at sikre, at I har den rigtige pensionsordning – gennem hele livet
  • Adgang til kontante fordele og rabatter i Danske Bank
"