Menu

Nümph sælges til brancheerfaren aktør

Med omgående overtagelse af samtlige aktiviteter er Ronald Holding den nye ejer af tøjvirksomheden Nümph, der har hovedsæde i Kolding.

Fra Nümphs Main Fall '18-kollektion. Foto: Nümph.
Fra Nümphs Main Fall '18-kollektion. Foto: Nümph.

14. november 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

Tøjvirksomheden Nümph, som er ejer af mærkerne Nümph, And Less og Anerkjerndt, er netop blevet solgt til Ronald Holding, der overtager alle virksomhedens aktiviteter fra dags dato. 

 

Den hidtidige hovedaktionær, kapitalfonden Capidea Kapital, har været tilfredse med otte års ejerskab af virksomheden, og handlen sker som en naturlig del af den fremadrettede strategi:
 

”Salget til Ronald er en sikkerhed for investeringer i fremtiden, og den fortsatte udvikling af virksomheden. Det er en fordel, at de nye ejere kender branchen og de markedsforhold, der gør sig gældende, så hele medarbejderstaben kan have fokus på udviklingen af forretningen,” siger bestyrelsesformand i Nümph, Knud Hjort-Madsen.

 

Ronalds erfaring i livsstilsbranchen kan spores tilbage til 1913, hvor de startede som smykkefirma. I dag fokuserer de blandt andet på privat label modetilbehør og tekstilprodukter til massemarkedet i Nordeuropa.

"