Menu

Ny designer, jakker af plastikflasker og GOTS-certificeret push-up

Den danske tøjvirksomhed Cero & Etage er klar til AW18 med nyt showroom, ny designer og nye tekstiler.

GOTS-certificerede push-up jeans fra Cero
GOTS-certificerede push-up jeans fra Cero

24. januar 2018

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Modeugen er lige om hjørnet, og den danske tøjvirksomhed Cero & Etage står klar til at præsentere nye tiltag til AW18 på CIFF.

Virksomheden er flyttet ind i et nyindrettet showroom i Bella Center, hvor de vil fremvise nye kollektioner fra deres fire brands Cero, Lundgaard, Etage og Plus by Etage Curvy.

Hos Lundgaard har de fået en ny designer, som har stået i spidsen for den kommende kollektion. Designeren er Eva Ingemar, som tidligere har været en del af womenswearbrandet Eva&Claudi.

”Med Eva har vi styrket vores designteam med en 100% dedikeret strikdesigner. Vi glæder os til at præsentere Evas nye vinkel på Lundgaard-kollektionen, som er mere farverig end tidligere og stadig i et meget kommercielt prisleje,” fortæller Claus Mikkelsen, salgsdirektør i Cero & Etage.

I overtøjsbrandet Etage har de fyldt jakkerne med genbrugte plastikflasker for at imødekomme den stigende efterspørgsmål på miljørigtige produkter. Det sker i samarbejde med fiberproducenten Repreve, der udvinder fiberen fra plastikflaskerne. 

Og bæredygtighedsagendaen fortsætter i buksebrandet Cero, der nu har produceret sin serie af jeans med push-up effekt i GOTS-certificeret bomuld.

”Dette er et tiltag, som vi kommer til at følge op på i fremtiden. Vores fremtidige mål er, at en langt større del af kollektionen skal være bæredygtig,” fortæller Carin Lundgaard, administrerende direktør i Cero & Etage.

"