Ny rammeaftale sikrer DM&T-medlemmer adgang til eksperthjælp til ESG-rapportering

DM&T har indgået en rammeaftale med konsulentvirksomheden, som har specialiseret sig i ESG-rapportering og -compliance. Rammeaftalen kommer i forlængelse af samarbejdet med Evolve om en kollektiv løsning for ESG-rapportering, og giver DM&T’s medlemmer fordelagtige priser og aftaleforhold.

dmogt x evolve 1300
AfSimon Hansen - sh@dmogt.dk - 27 jun. 24

DM&T har netop annonceret, at der er indgået en aftale med konsulentvirksomheden Evolve om en kollektiv løsning, der skal gøre det lettere for DM&T’s medlemmer at arbejde med ESG-rapportering.

Det kan du læse mere om her

Evolve er et niche-rådgiverhus med ekspertise i bl.a. ESG-rapportering og compliance og er startet af Ralph Bengtsson og Anders Søborg. De har begge mange års erfaring indenfor risikostyring, compliance og ESG fra nogle af landets største virksomheder, og de startede Evolve med ambitionen om at disrupte området med afsæt i praksisnær rådgivning og digitalisering.

”Vi er glade for at indgå dette samarbejde med DM&T, både hvad angår den kollektive løsning og rammeaftalen. Vi ser et stort potentiale i at kunne tilbyde branchen et praktisk orienteret værktøj samtidig med, at virksomhederne takket været rammeaftalen får adgang til specialiserede konsulentydelser på særdeles attraktive vilkår,” siger Anders Søborg.

Aftalen giver DM&T’s medlemmer en pakkeløsning, som knytter sig til det digitale rapporteringsværktøj, Evolve har udviklet særligt til branchen, ligesom DM&T’s medlemmer får mulighed for at købe klippekort til Evolves konsulentydelser på fordelagtige vilkår.

”Mode- og tekstilbranchen er en spændende branche, men det er også en branche, der er i vælten. Omverdenen stiller stigende krav til virksomhederne, og vi vil gerne hjælpe branchens virksomheder med at imødekomme krav om rapportering og compliance med afsæt i vores erfaring med at have siddet med de her problemstillinger i andre virksomheder,” siger Ralph Bengtsson.

Aftalen er allerede trådt i kraft, og du kan i august høre meget mere om den kollektive løsning til ESG-rapportering. Det sker, når vi afholder webinarer i samarbejde med Evolve, ligesom vi også går mere i dybden med selve værktøjet i artikler på dmogt.dk

Læs mere om rammeaftalen mellem Evolve og DM&T her