Menu

Nybo Workwear styrker bestyrelsen efter positivt 2017

Regnskabsåret 2017 var et positivt et af slagsen for Nybo Workwear. Nu styrker arbejdstøjsleverandøren bestyrelsen med to nye medlemmer.

Foto: Nybo Workwear
Foto: Nybo Workwear

15. maj 2018

Nybo Workwear A/S er ovenpå igen efter et udfordrende 2016. I en pressemeddelelse beretter ledelsen om et positivt 2017, efter at leverandøren af let arbejdsbeklædning i 2016 måtte realisere en tilbagegang og et negativt resultat. Nu ser ledelsen fremad og kan i den forbindelse løfte sløret for to ny navne i bestyrelsen.

”Nybo Workwear A/S præsenterer et positivt regnskab for 2017, og ledelsen finder resultatet tilfredsstillende, hvor vi efter et udfordrende år i 2016 har opjusteret på alle fronter i 2017, herunder også på organisationen, som skal være med til at fremtidssikre Nybo Workwear A/S´ konkurrence- og indtjeningsevne,” siger direktør Helle Nybo Holmberg.

De nye navne i bestyrelsen er Kim Krull Jørgensen, indehaver af Bovictus A/S og Aristopack, og Lars Handrup, adm. direktør og partner i OptimumIT.

”Efter et år med fuld fokus på de interne linjer og processer er tiden nu også kommet til en oprustning på bestyrelsesniveau,” siger Jon Skovhus Knudsen, som satte sig i formandsstolen for Nybo Workwear i starten af 2017. Han uddyber:

”Med ansættelse af Kim Krull Jørgensen og Lars Handrup, med hver deres stærke kompetenceområder har vi nu styrket bestyrelsen betydelig for at fortsætte og sikre den fremtidige positive udvikling af Nybo Workwear A/S.”

Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en fremtrædende aktør på markedet for let arbejdsbeklædning og arbejder med udvikling, produktion og salg af lettere arbejdstøj til industrielle vaskerier, hoteller, restauranter, detailhandel, servicefag, det danske kongehus samt forhandlere på en række europæiske markeder. Slutbrugerne af tøjet er blandt andre hjemmeplejen, tjenere, kokke, sygeplejersker.

De nye bestyrelsesmedlemmer

Kim Krull Jørgensen 

Kim Krull Jørgensen, 54år, har en bred erfaring indenfor handel, produktion, design og transportvirksomhed. Han er indehaver af isenkramengrosvirksomheden
Bovictus A/S, der blandt andet står bag Zone Denmark og Villa Collection. Han er ligeledes indehaver af pakke- og servicevirksomheden AristoPack.

Desuden er Kim Krull Jørgensen involveret i hotel- og restaurantbranchen som indehaver af Vedersø Klit Badehotel samt Niels Bugges Kro & Hotel.

Lars Handrup 

Lars Handrup, 47år, skal ifølge Nybo Workwear bidrage i processen med at videreføre de digitale ambitioner, understøtte vækstplanerne samt øge værdiskabelsen i leverancerne til den offentlige sektor. Lars er administrerende direktør og partner i den uvildige it-rådgivnings- og konsulentvirksomhed OptimumIT A/S og har bl.a. stort kendskab til kommuner og regioner i Danmark samt, mere end 20 års erfaring med digitalisering.

"