Menu

Nye muligheder i DM&T's aftale med Topdanmark

Der er nye attraktive muligheder i DM&T’s aftale om erhvervsforsikring med Topdanmark. De nye muligheder inkluderer tab i forbindelse med transportørs konkurs og en helt ny cyberforsikring.

Dansk Mode & Textil har en samarbejdsaftale med Topdanmark om erhvervsforsikring. Som et led i aftalen tilbagebetales i 2018 12 % i overskudsdeling.
Dansk Mode & Textil har en samarbejdsaftale med Topdanmark om erhvervsforsikring. Som et led i aftalen tilbagebetales i 2018 12 % i overskudsdeling.

28. juni 2018

Dansk Mode & Textils har i årtier haft en samarbejdsaftale med Topdanmark. Aftalen rummer flere forskellige elementer, og nu hr Topdanmark udvidet dækningen og samtidig tilbyder de en ny cyberforsikring.

Som en del af den transportforsikring, Topdanmark tilbyder Dansk Mode & Textils medlemmer, er der nu tilføjet dækning ved tab i forbindelse med konkurs eller betalingsstandsning. Denne dækning er blevet særdeles aktuel, når man ser på de konsekvenser, rederiet Hanjins konkurs fik for flere modevirksomheder. Dækningen betyder, at det tab, der måtte opstå ved, at transporten forsinkes med mere end en uge, som følge af en transportørs konkurs eller betalingsstandsning, bliver dækket med op til 1.000.000 kr. Forsikringen dækker tillige rimelige og nødvendige udgifter til advokatbistand med henblik på at sikre transportens gennemførelse. Dog max. 50.000 kr.

Cyberforsikring med mulighed for tilvalgsdækning

Som noget nyt tilbyder Topdanmark Dansk Mode & Textils medlemmer beskyttelse mod virus- og hackerangreb med en cyberforsikring, ligesom der er hjælp at hente til at håndtere datalæk med den såkaldte notifikationsdækning. Noget der er blevet særligt interessant i forbindelse med den nye persondataforordning.

Cyberforsikringen betyder, at Topdanmark dækker omkostningerne til at genoprette dit IT-system og genskabe data efter virus- og hackerangreb samt ved DDOS-angreb og ransomware. Topdanmark tilbyder et beredskab, der står klar døgnet rundt, og du kan ydermere vælge at være dækket for driftstab i forbindelse med et angreb.

Du kan tilvælge en dækning, som sikrer din virksomhed i forbindelse med datalæk. I forbindelse med den nye persondataforordning straffes forkert håndtering af data og datalæk med bøder. Det imødegår Topdanmark med denne ekstra dækning.

Topdanmark hjælper dig med:

  • Professionel rådgivning og assistance fra deres egne IT-eksperter døgnet rundt
  • Dækning af udgifter til notifikation af de personer, lækket vedrører
  • Underretning af Datatilsynet samt kommunikation og instrukser fra dem
  • Dækning uanset hvor i verden data opbevares
"