Menu

Nyt i trend: Kom og mød vores franske forbindelse

Dansk Mode & Textil indgår en eksklusiv aftale med det parisiske trendbureau NellyRodi, som du fremover kan møde i vores trendstudie.

Gregoire Alexandre © NellyRodi
Gregoire Alexandre © NellyRodi

20. januar 2020

NellyRodi er et af verdens ældste og mest velrenommerede trendbureauer, som nu bliver tilgængeligt for DM&T-medlemmer i vores trendstudie.

Trendbureauet blev grundlagt i hjertet af Paris i 1985 af Nelly-Claire Rodi, som inden da havde haft en lang karriere bag sig indenfor mode og blandt andet har en fortid i Woolmark Company, Cotton Institute og flere statslige kommissioner, som blandt andet skabte grobund for French Fashion Institute og det franske museum for mode og tekstiler.  

I Frankrig er bureauet i dag en institution med kunder, som tæller Chanel, Hermès, Maison & Objet, Tommy Hilfiger og mange andre, mens Nelly Rodi som person er bredt anerkendt for sine foredrag internationalt. Firmaet er repræsenteret i hele verden og har kontorer i bl.a. Paris, Tokyo og New York, hvorfra man suger inspiration og transformerer denne til trendforecasts til de kreative brancher med et stærkt fokus på innovation.

NellyRodi er allerede repræsenteret i 19 lande verden over, og fremover kan du også finde NellyRodis inspirerende værker på hylderne hos DM&T.

Det glæder DM&Ts kreative chef As Øland.

- Aftalen med NellyRodi sikrer vores medlemmer et endnu mere fyldigt og inspirerende udvalg af materialer at udforske, når de besøger vores trendstudie. Vi er glade for at kunne tilbyde noget unikt og nyt, man ikke finder hvor som helst, og som samtidig på fineste vis komplimenterer de materialer, vi allerede tilbyder fra vores andre samarbejdspartnere. Én af de helt særlige ting ved NellyRodis bøger er, at alle prints er designet in-house, hvilket gør dem helt unikke.

- Det er en fornøjelse at kunne byde NellyRodi velkommen på hylderne, og det bliver en lige så stor fornøjelse at byde medlemmerne velkommen med NellyRodis bøger i vores trendstudie, siger As Øland.

Det er ikke første gang, at DM&T samarbejder med Nelly Rodi, da bureauet flere gange gennem årene har afholdt trendkonferencer i Danmark, hvilket har givet dem et godt indblik i det skandinaviske marked.

Trendbøgerne fra NellyRodi kommer to gange årligt, vil kunne ses og bruges i vores trendstudie og indeholder blandt andet farver, print og damemode.

For yderligere information eller booking, kontakt As Øland eller Bodil Rud Simmelkjær

"