Menu

Nyt initiativ fra DM&T skal sikre succes med digitale projekter

Kender du frustrationen over ikke at få fuldt udbytte af et stort og dyrt IT-projekt? DM&T lancerer nu et nyt koncept, som sparer dig for frustrationer og sikrer det optimale udgangspunkt for fremtidige projekter.

Foto: Caspar Camille Rubin on Unsplash
Foto: Caspar Camille Rubin on Unsplash

04. september 2019

Mode- og tekstilbranchen står midt i en digitaliseringsproces, og branchen kan få store konkurrencefordele med digitalisering. Desværre bliver mange af digitale projekter aldrig en succes, og derfor sætter Dansk Mode & Textil et nyt initiativ i søen i form af en digital forretningsanalyse, som tager udgangspunkt i din virksomhed og dens behov.

Med Dansk Mode & Textils digitale analysemodel kan din virksomhed:

  • Skabe overblik over processer og behov.
  • Undgå fejlinvesteringer og tidsspilde.
  • Få uvildig rådgivning, der sikrer fundamentet for et succesfuldt projekt.

Gennem en indledende individuel forretningsanalyse, får du svar på de spørgsmål, der kan være forskellen på succes i og fiasko i din virksomhed projekt. Vi hjælper dig med at sikre forankring internt, verificere den endelige beslutning, synliggøre forretningskritiske processer og skabe overblik over leverandører og systemer. Det kan lade sig gøre, fordi vi har dyb indsigt i de teknologiske trends, har erfaring fra lignende virksomheder og kender branchens leverandører. Det giver i sidste ende dig et bedre kontraktgrundlag og et bedre samarbejde med IT-leverandøren. Af erfaring ved vi, at det er afgørende for et godt projekt.

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed får fuldt udbytte af den digitale forretningsanalyse? Du kan læse meget mere her, hvor vi gennemgår alle de væsentligste forhold ved den digitale forretningsanalyse.

Du er velkommen til at kontakte Dansk Mode & Textils digitale rådgiver Jakob Simmelkjær, js@dmogt.dk, 9711 7209, for en uforpligtende snak, om din virksomheds muligheder.


Download informationsark om DM&T's digitale forretningsanalyse

  • Få succes med digitale projekter med DM&T's digitale forretningsanalyse

    pdf, 0,05mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"