Menu

Nyt værktøj integrerer kreditforsikring i virksomhedens økonomisystem

DM&T’s samarbejdspartner Atradius lancerer et banebrydende værktøj, der sørger for en enkel integration og automatisering af alle kreditforsikringsprocesser i virksomhedens eget økonomisystem. Læs mere om dine muligheder her.

Foto: Jesus Kiteque on Unsplash
Foto: Jesus Kiteque on Unsplash

04. december 2019

Atradius har netop udviklet Atradius Flow - et nyt banebrydende værktøj, der integrerer og automatiserer alle processer relateret til kreditforsikring direkte i virksomhedens eget økonomisystem. Atradius Flow er en Microsoft-certificeret standardløsning til Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central, som kan installeres nemt og hurtigt.

Hurtige forandringer og strammere finansielle krav er medvirkende til at skabe pres på mange virksomheder i tekstilbranchen. Det skaber usikkerhed og gør samtidig, at virksomhedens kreditansvarlige ofte møder store udfordringer i at følge med og bevare overblikket. Her kan Atradius Flow være med til skabe en struktureret tilgang til kreditstyring ved automatisering af processerne, og samtidig gøre virksomhederne i stand til at reagere hurtigt, når nye salgsmuligheder viser sig.

Atradius Flow er udviklet særligt til brancher, hvor virksomhederne har et stort antal forskellige debitorer, hvilket kan gøre den daglige administration af virksomhedens kreditforsikring ekstra tidskrævende. Ved at automatisere disse processer kan tekstilvirksomhederne frigive ressourcer, som i stedet kan anvendes på virksomhedens kerneopgaver. Samtidig giver automatiserede processer også en større sikkerhed for, at data i virksomhedens eget system altid er opdaterede og korrekte.

Læs mere om Atradius Flow: atradius.dk/atradius-flow

For henvendelser omkring Atradius Flow eller kreditforsikring kontakt Peter Hansen, Channel Account Manager hos Atradius på telefon 33 26 50 57 eller atradiusflow.dk@atradius.com

Læs mere om dine muligheder i rammeaftalen mellem DM&T og Atradius

"