Menu
Modevirksomhed fortsætter oprustning

Også ny global kommerciel chef til NN07

NN07 har ikke bare fået ny Creative Director. Også på den kommercielle front har modevirksomheden ansat en ny mand. Han kommer med godt 19 års international erfaring fra G-Star.

efter næsten 19 år i G-Star er Jonas Bach med start i 2018 ny Global Commercial Director i NN07
efter næsten 19 år i G-Star er Jonas Bach med start i 2018 ny Global Commercial Director i NN07

22. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I sidste uge kunne vi afsløre, at svenske Christopher Bastin var udpeget som ny Creative Director i den danske modevirksomhed NN07. I samme ombæring har NN07 ansat Jonas Bach som ny Global Commercial Director. Danske Jonas Bach har i næsten 19 år været en del af hollandske G-Star, og hans ansættelse skal bidrag til at skabe international vækst i NN07. Christopher Bastin bliver en del af NN07’s hold i København, mens Jonas Bach fastholder sin base i Amsterdam, hvor han bor med familien.

Jonas Bach kommer fra en stilling som General Manager i G-Star, hvor han tidligere har bestredet posten som European Sales Director. Nu er han altså klar til nye udfordringer i den 10 år gamle modevirksomhed.

”Jeg er helt bevidst om, at noget stort ikke kommer let. Stærke, ærlige forhold er nøglen til vores succes som virksomhed. Jeg elsker det faktum, at vi er holdspillere, der gør det nødvendige for at få tingene til at lykkes,” siger Jonas Bach i en pressemeddelelse.

Interessen i Bach og Bastin er ikke opstået natten over. Der har længe ligget et ønske om at tilknytte disse to, fortæller grundlægger og Brand Director Victor Lindh:

”Det er ikke nemt at finde de rette folk til disse jobs. Matchet skal være perfekt både professionelt og på det personlige plan. Både Christopher og Jonas har været på vores liste i lang tid, og jeg er meget glad for, at de begge er blevet en del af vores team. Jeg er overbevist om, at den massive erfaring, de bibringer, vil tilføje nye dimensioner til brandet, og jeg er forvisset om, at dette er et naturligt skridt for os; at bringe NN07 op på et internationalt niveau.”

NN07 har tre egne konceptbutikker og 55 shop-in-shops, ligesom de forhandles i en række butikker verden over. Kunderne tæller blandt andre prominente navne som Harvey Nichols, Liberty, Mr. Porter og Bloomingdales. 

"