Menu

Opdaterede agentlister for Benelux

Der er godt nyt til danske modevirksomheder, som søger agenter i de attraktive Benelux-lande. DM&T har nemlig opdateret agentlisterne, så du som medlem nemmere kan finde din næste agent i Holland og Belgien.

02. oktober 2019

Det kan være lidt af en jungle at danne sig et overblik over udbuddet af agenter – det gælder også i Holland og Belgien. Dansk Mode & Textil har derfor sørget for at opdatere agentlisterne for netop disse lander. Listerne indeholder i alt ca. 250 agenturer og enkelte distributører i de to lande fordelt på herre- dame- og børnesegmentet. Agentlisterne dækker alene over modetøj.

Og der er god grund til, at Dansk Mode & Textil har rettet blikket mod Benelux. De danske modevirksomheder eksporterede for 4,3 mia. kr. til Benelux i fjor, og dermed er der tale om en årlig stigning på 10 % de seneste tre år. Det er altså to markeder, som i den grad viser stigende interesse for dansk designet mode.

”Benelux er en region, som minder meget om det danske marked. Forskellen er blot, at det handelsmæssige grundlag i Benelux består af 29 millioner forbrugere. Regionen oplever en stigende købsfrekvens inden for modeartikler, ikke mindst fra online-butikker fra EU. I Benelux er der stor interesse for udviklingen inden for de skandinaviske trends, og danske tøjbrands bliver forbundet med eksklusivitet og høj kvalitet. Benelux har med andre ord, aldrig været mere parat for danske modebrands, end det er lige nu,” siger Tobias Pedersen fra den danske ambassade i Holland.

Det er ikke udelukkende landenes egne retailbutikker, der skaber en positiv udvikling i Holland. En række af de inter-europæiske webshops deres varehuse og drift af webshop i Holland tæt på kunderne i både Frankrig, Tyskland og det øvrige Benelux.

Kontakt Michael Hillmose, mhi@dmogt.dk for adgang til listerne.

Husk, at DM&T kan hjælpe dig med en række forhold, der gælder agenter og distributører. Læs mere her

"