Menu

Oplev en af de førende retail-futurister på årets TOPMØDE

Han er tilbage! I 2018 gæstede britiske Howard Saunders, globalt anerkendt retail-futurist og efterspurgt taler, TOPMØDE, og nu vender han tilbage. Howard kaster et blik på detailhandlens murbrokker efter Covid-19 og tager os med på en rejse ind i fremtiden, som ifølge ham er fyldt med muligheder for en ny generation af retailere.

07. juli 2021

Kan du huske den energiske brite med det markante fuldskæg, smittende humor og knivskarpe analyser, som gæstede TOPMØDE 2018? Howard Saunders efterlader altid et stærkt indtryk, når han har været scenen, så vi vil vove at påstå, at du ikke har glemt ham, hvis du deltog for tre år siden.

Nu vender Howard Saunders tilbage til TOPMØDE med sit bud på, hvordan Covid-19 har ændret vores shopping-vaner, uanset om vi taler den fysiske butik, online eller i krydsfeltet mellem de to. Howard Saunders er en af verdens førende retail-eksperter og gennem det seneste år har han været efterladt med masser af tid til at tænke, analysere og skrive, så du er garanteret en tour de force udi design af shoppingoplevelser og købsadfærd, når han gæster København.

Howard kaster et blik på de næste 6-36 måneder, men vover også pelsen og giver sit bud på, hvordan udviklingen bliver længere ude i fremtiden. Glæd dig til et hæsblæsende indlæg, der ikke alene er svært underholdende, men også fylder din hjerne med indtryk, der kan omsættes direkte i din virksomheds hverdag og giver dig en tro på, at den fysiske detailhandel har en lysende fremtid.

"