Menu

Oplev miljøministeren på TOPMØDE 2022

Mode- og tekstilbranchen imødegår en fremtid med øget regulering, særligt på bæredygtighedsområdet. Men hvilke krav stiller den danske regering? Og hvordan sikrer vi sammenhæng mellem politiske initiativer og branchens virkelighed? Det giver miljøministeren indblik i, når hun taler på årets TOPMØDE.

15. juni 2022

De kommende år byder på omfattende regulering af branchen, særligt drevet af en række ambitiøse initiativer fra EU. Generelt har branchen dog fået større politisk bevågenhed også inden for landets grænser, og derfor har vi inviteret miljøminister Lea Wermelin til at tale på TOPMØDE 2022. Her giver hun et indblik i, hvordan det politiske Danmark ser på branchen, hvilke forventninger regeringen har til branchen og hvordan vi sikrer fælles fodslag mellem det politiske Danmark og branchen.

Ud over miljøministerens indlæg, kan du glæde dig til, at DM&T’s egen bæredygtighedsafdeling giver dig det fulde overblik over, hvordan din virksomhed bliver påvirket af den stigende politiske regulering, og hvordan I ruster jer bedst til det.

Vi glæder os til at samle branchen og ruste den til en verden i opbrud. 

Husk, at du kan få 20 % early bird-rabat indtil 6. juli. Køb din billet via linket nedenfor.

Køb billet med early bird-rabat

"