Menu

Persondataforordningen: Dagen er kommet!

Efter to års tilvænningsperiode træder Persondataforordningen for alvor i kraft den 25. maj 2018. Fra denne dato skal alle danske virksomheder have styr på sine persondata, ellers kan der være risiko for store bøder. Hvis du først hører om forordningen nu, så skal du i gang – du kan finde hjælp i DM&T’s toolbox.

Den nye persondataforordning trådtei kraft den 25. maj. Dansk Mode & Textil hjælper din virksomhed med at sikre, at processen forløber så smertefrit som muligt.
Den nye persondataforordning trådtei kraft den 25. maj. Dansk Mode & Textil hjælper din virksomhed med at sikre, at processen forløber så smertefrit som muligt.

24. maj 2018

Den 25. maj 2018 træder Persondataforordningen i kraft i hele EU. Den benævnes med jævne mellemrum også som GDPR. Fra samme dato gælder også den nye danske persondatalov, der supplerer forordningen.

 

Denne nye lovgivning medfører, at alle borgere i EU får krav på beskyttelse af deres persondata, ligesom borgerne får en del rettigheder.

 

Danske virksomheder skal være i stand til at kunne beskytte disse personoplysninger og honorere de rettigheder, som borgerne har.

 

Især i forbindelse med medarbejdere og kunder skal virksomhederne til at gøre en indsats.

 

Mange virksomheder er dog allerede færdige med deres implementering, mens mange fortsat er godt i gang.

 

Hvis din virksomhed slet ikke er startet, så kan du i Dansk Mode & Textils toolbox finde hjælp til at komme i gang og finde de relevante dokumenter, du skal bruge for at overholde forordningen.

 

Find DM&T’s toolbox her
"