Menu

Prime Cargo investerer i automatisering og imødekommer stigende nethandel

Logistikvirksomheden Prime Cargo har investeret i en ny fuldautomatisk løsning, som fra julen 2019 kan håndtere 20.000 ordrer i døgnet. Det sker for at imødekomme den fortsatte stigning i nethandlen.

08. marts 2019

Logistikvirksomheden Prime Cargo har også bemærket, at mere og mere detailhandel flytter til internettet, hvilket øger behovet for effektive og skalerbare håndteringsløsninger. Prime Cargo har derfor taget konsekvensen og udbygger med den automatiserede løsning AutoStore sin markedsposition inden for e-handelslogistik i Skandinavien.

Prime Cargo har som den første leverandør af e-handelslogistik i Danmark nemlig valgt at investere i en fuldstændig automatisering af varepluk til forsendelse. Det betyder, at virksomheden i julen 2019 vil kunne behandle 20,000 ordrer i døgnet fra et lager med mere end 500.000 varenumre.

”Vi er de første i Danmark og en af de første logistikudbydere Skandinavien som tager denne teknologi i brug. Fra julen 2019 kan vi tilbyde vores kunder, som er større webbutikker, at deres varer kan håndteres i AutoStore med automatiseret pluk. Vi ved alle, at e-handel er i hastig vækst, og for at vores kunder kan udbygge deres position i den øgede internationale konkurrence, ser vi et kæmpe potentiale i at investere i automatisering, som understøtter deres værdikæde, så slutkunderne får deres varer hurtigere, fortæller Managing Director i Prime Cargo Danmark,” Morten Høilund

Investeringen i AutoStore skal gøre både Prime Cargo og deres kunder endnu bedre til at håndtere højsæsoner og kampagner - eksempelvis i forbindelse med Black Friday.

"For den enkelte kunde vil det betyde, at vi har afkortet tiden fra vi modtager ordren til den videregives til fragtfirmaerne," siger Morten Høilund og fortsætter:

"Desuden er AutoStore løsningen, yderst fleksibel og vil derfor nemt kunne udbygges, hvilket har stor betydning for vores fremtidige kapacitet. Det er således meningen, at nye kunder kan tilføres anlægget allerede i løbet af 2020."

"