Menu

Selvstændig jysk tøjbutik kan fejre 25 års jubilæum

Mens mange butikker må lukke eller udvide med e-handel, kan tøjbutikken Ma-Griff i Herning fejre 25 års jubilæum i slutningen af februar. De holder fast i traditionelle dyder som personlig service og skræddersyede løsninger, hvilket tiltrækker kunder fra hele landet.

Teamet hos Ma-Griff: Fra venstre Helen Bonde, Grethe Bonde, Birgith Friis Thomsen og Karin Friis Hansen
Teamet hos Ma-Griff: Fra venstre Helen Bonde, Grethe Bonde, Birgith Friis Thomsen og Karin Friis Hansen

23. februar 2018 Af Olivia Lynglund , obl@dmogt.dk

De har klædt kvinder på siden 1993, hvor butiksejer Grethe Bonde startede ud i små lokaler i den vestlige del af Herning. I dag holder de til i den østlige del af byen i store, lyse lokaler på 300 kvadratmeter, og nu på onsdag, den 28. februar, er det nøjagtigt 25 år siden, at Ma-Griff åbnede dørene for første gang.   

På trods af et marked i skarp konkurrence, hvor store kædebutikker og e-handel dominerer, er det lykkedes Grethe Bonde at opbygge et stærkt butikskoncept, der tiltrækker kunder fra hele landet. For Grethe og hendes team er kvalitet og et helt rigtigt udbud af tøj essentielt:

”Ud over at have en god fornemmelse for de trends, der rører sig, har vi lyttet til vores kunder for at finde ud af, hvad de gerne vil have. Det betyder, at vi løbende har ændret vores mix af brands, så Ma-Griff følger med tiden og udviklingen,” siger butiksejer Grethe Bonde.

”Vores service skal være personlig”
Det er helt afgørende, at betjeningen i Ma-griff er personlig. Grethe og teamet går meget op i skabe et uhøjtideligt rum, hvor de klæder kvinder på, så de føler sig godt tilpas til hverdag, fest og på arbejdet.

”Kvaliteten skal være i orden. Det gælder både udvalget i butikken og vores betjening, der altid skal være personlig, imødekommende og kompetent. Det er måske derfor, at vi stadig efter 25 år trækker kunder fra hele landet,” siger Grethe Bonde.

For at højne serviceniveauet yderligere tilbyder Ma-griff også at tilrette og omforandre tøjet, så det sidder helt perfekt på kunden. Det sker på deres egen systue i kælderen. 

”Jeg er stolt af, at vi har skabt en butik, der sætter fokus på kvalitet og personlig stil Det er vigtigt for os, at kunderne får en oplevelse, når de er i butikken,” siger hun.

Et familieforetagende
Hverdagen med mode er for længst blevet en livsstil og passion, som Grethe Bonde deler med sine to søstre og datteren Helen Bonde, der alle er en del af teamet hos Ma-Griff. Ifølge Grethe Bonde er det et plus, at de er i familie, men det er først og fremmest deres faglige kompetencer, der passer til butikkens værdier: 

”Uden dem kunne det ikke lade sig gøre at drive en så succesfuld butik,” siger Grethe Bonde og fortsætter:

”Kvalitet er vores varemærke, og det gælder ikke kun vores sortiment, men som sagt også vores betjening. Derfor er det vigtigt, at vi alle er faguddannede,” siger hun.

Ma-griff fejrer de 25 år med jubilæumstilbud og tre modeshows mandag, tirsdag og onsdag i uge 11.

"