Menu

Sisters Point skifter ejer

Allan Freivald har solgt Sisters Point, som han selv grundlagde i 1994. Den nye ejer er Rasmus Buus Nielsen, der gennem 10 år har været direktør for modevirksomheden.

Foto: Sisters Point
Foto: Sisters Point

31. august 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

I efteråret 1994 startede Allan Freivald Sisters Point, da han så mulighederne for at etablere et modebrand, der i stedet for at lave faste kollektioner udelukkende skulle fokusere på at levere trends til tiden. Samtidig havde han på sine rejser rundt i Europas storbyer fornemmet, at ungdommen ville have sin egen identitet – også i deres påklædning. Det lukrerede SisterS point på, og de fik hurtigt etableret sig på det skandinaviske marked. Og da den britiske girlpower-popgruppe Spice Girls i 1996 slog igennem var Sisters Point med på den modebølge, der fulgte.

Næsten 24 år efter grundlæggelsen forlader Allan Freivald Sisters Point og sælger aktierne til selskabets direktør gennem ti år Rasmus Buus Nielsen, der i forvejen ejede en del af virksomheden, og hans hustru.

”Det har ligget i kortene, at Rasmus og Susanne en dag skulle overtage firmaet, det glæder mig at det nu er lykkedes for dem og jeg er sikker på at de vil fortsætte den gode rejse Sisters Point har været på over de sidste godt 23 år,” siger Allan Freivald i en pressemeddelelse.

Sisters Point A/S, der har hovedsæde i Åbyhøj, havde i det seneste regnskabsår et overskud på 9,5 mio. kr. før skat. Selskabet har fire butikker i Danmark og en i Norge. 

"