Menu

Skal din virksomhed være med, når Danmark planter træer?

TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening er gået sammen om landets første store indsamlingsshow til gavn for klimaet. Målet er at plante én million træer sammen med danskerne og skabe nye Folkeskove i hele landet.

Foto: Micheile Henderson on Unsplash
Foto: Micheile Henderson on Unsplash

15. april 2019

Danskerne skal i fællesskab gøre en indsats for klimaet. Derfor iværksætter TV2 og Danmarks Naturfredningsforening nu kampagnen ’Danmark planter træer’, som har til formål at øge antallet af træer i Danmark og sætte klimaudfordringen øverst på agendaen.

Skove er det mest effektive middel til at trække CO2 ud af luften, og ifølge FN’s Klimapanel er mere skov en central del af klimaløsningen. For eksempel vil én hektar ny bøgeskov spare atmosfæren for over 1.400 tons CO2 i løbet af de næste 100 år.

”Skov spiller en nøglerolle, hvis vi skal nå det globale klimamål. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu sætter gang i et stort nationalt projekt for at skabe mere skov. Særligt fordi alle danskere har mulighed for at bidrage til at gøre en forskel for klimaet,” siger Maria Reumert Gjerding, der er præsident i Danmarks Naturfredningsforening.

TV2 og Danmarks Naturfredningsforening opfordrer virksomheder til at blive en del af kampagnen, som planter et træ for hver 20 kr., der doneres. Virksomheder kan donere fra 5.000 – 500.000 kr., hvilket altså vil betyde 250-25.000 nye træer.

Kampagnen kulminerer i et stort indsamlingsshow den 30. maj, hvor der er åbent for bidrag. Virksomheder og fonde, som har støttet kampagnen før udsendelsen, kan få vist firmanavn og beløb direkte på tv. Du kan læse mere om virksomheders støttemuligheder i dokumentet, du kan downloade nedenfor.

Du kan læse mere og deltag i kampagnen på danmarkplantertraeer.dk

Download information for virksomheder

  • Danmark planter træer - information for virksomheder

    pdf, 1,11mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"