Menu

Smykkevirksomhed ansætter modeprofil som CEO

Den familieejede smykkevirksomhed Monies har ansat den tidligere udviklingsdirektør i Copenhagen Fashion Week Anne Christine Persson som nye CEO.

Det danske smykke-brand Monies er kendt for sine avantgarde smykker af rav, træ, horn og ædelsten.
Det danske smykke-brand Monies er kendt for sine avantgarde smykker af rav, træ, horn og ædelsten.

09. januar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Monies har eksisteret i 45 år, og i den tid har den familieejede virksomhed aldrig haft en ekstern direktør. Det bliver der nu lavet om på, hvor Monies ansætter den tidligere udviklingsdirektør i Copenhagen Fashion Week og mangeårige ansatte i Danish Fashion Institute Anne Christine Persson.

”Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi har ansat Anne Christine Persson til at drive Monies fremad. Med hendes baggrund hos Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week er hun en stærk profil med en uvurderlig viden om branchen og et stort netværk både herhjemme og internationalt,” siger Gerda og Nikolai Monies i en pressemeddelelse.

Anne Christine Persson skal i sin nye stilling være med til at udvikle forretningsområderne i både Danmark og udlandet samt virksomhedens strategi og vision fremadrettet. En opgave hun glæder sig til:

”Det er et stort privilegium at få lov til at arbejde i et af Danmarks ældste og mest unikke smykkefirmaer og jeg er meget begejstret over at skulle arbejde med Gerda og Nikolai Monies. Det bliver spændende at være med til at optimere en allerede succesrig virksomhed, skabe nye muligheder og forretningsområder samt udbrede kendskabet til Monies,” siger Anne Christine Persson.

Anne Christine Persson er uddannet i kommunikation og kunsthistorie fra Roskilde Universitet og har siden 2016 arbejdet som selvstændig konsulent og journalist med særligt fokus på mode og kultur. Inden da har hun været en del af både Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week i en årrække. 

"