Menu

Soya Concept ansætter ny CEO

Soya Concept A/S ansætter fra 1. juni en ny CEO, som skal bidrage til at øge væksten i den succesrige sønderjyske modevirksomhed.

Modevirksomheden Soya Concept har hovedsæde i Sønderborg
Modevirksomheden Soya Concept har hovedsæde i Sønderborg

02. marts 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Efter at have nået en omsætning på en halv milliard i 2017 tager modevirksomheden Soya Concept A/S nu næste skridt på deres vækstrejse. Det sker med ansættelsen af Mikael Hansen som ny CEO. Han kommer med en omfattende brancheerfaring i bagagen, senest fra et tysk milliardforetagende, og skal være med til at realisere en ny vækststrategi i Soya Concept.

”Det har været vigtigt for os at finde den helt rette profil, som med en kombination af international erfaring, strategiske egenskaber og solidt købmandskab kan være med til at sikre, at Soya Concept fortsætter sin solide vækst. Det er vi overbevist om, at vi har fundet i form af Mikael,” siger de to ejere af Soya Concept Thomas Viller og Torben Brodersen, der netop har informeret medarbejderne om ansættelsen af den nye CEO.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang og være med til at bygge videre på succesen. Og så glæder jeg mig også til et tæt samarbejde med deres stærke medarbejderteam samt dygtige eksterne partnere. Jeg har længe fulgt Soya Concept fra sidelinjen og beundret virksomhedens evne til at skabe vækst og bygge en stærk platform i både ind- og udland. Så da jeg fik muligheden for at blive en del af det, kunne jeg ikke sige nej,” siger Mikael Hansen.

Thomas Viller og Torben Brodersen vil fortsat bidrage i driften af deres virksomhed, men i nye roller som henholdsvis salgsdirektør og kreativ direktør, ligesom de vil medvirke aktivt i strategi- og bestyrelsesarbejdet.

"