Menu
Error while rendering view [Main Navigation].

Sportmaster henter direktør fra modebranchen

Sportmaster har fundet retail-kædens nye adm. direktør i modebranchen. Den nye direktør er tidligere adm. direktør i Saint Tropez og har også erfaring fra Fritz Hansen og Triumph.

Foto: Sportmaster
Foto: Sportmaster

22. februar 2019

Sportmaster fyrede i sommer Jens Høgsted, og siden da har posten som adm. direktør været varetaget af bestyrelsesformand Michael Christiansen. Nu har sportskæden udpeget en ny adm. direktør, og det bliver Sofie Lindahl-Jessen, som kommer fra en tilsvarende stilling i modevirksomheden Saint Tropez.

Sofie Lindahl-Jessen overtager en haltende forretning, der sidste år realiserede et underskud på 17,5 mio. kr. og har dermed en større opgave foran sig. Den negative udvikling skal vendes, og et bedre samspil mellem de fysiske butikker og e-commerce bliver afgørende i den proces fortæller Sofie Lindahl-Jessen til Børsen.

"Det handler om at skabe en kultur, hvor online og offline-salg opfattes som ligeværdigt. Hvis du kommer fra en traditionel butiksdrift, kan du have tendens til at se online-salget som din fjende. Den indstilling gør det svært at skabe en helhedsoplevelse for forbrugeren. Den kultur skal styrkes," siger hun til Børsen.

Vil styrke Sportmaster-brandet

Men det er ikke kun en mere sammenhængende omnichannel-strategi, der skal sikre Sportmaster succes. Brandet skal også styrkes, således at kæden adskiller sig fra konkurrenter som Amazon og den hastigt voksende aktør Sport 24.

"Det, som skal til i min optik, er, at vi styrker Sportmaster-brandet. Brandet skal stå stærkere på tværs af alle kundens touch points. Det gælder butikkens udformning, salget i butikken, butiksvinduer og sociale medier. Jeg tror, at vi kan stå skarpere som kæde og få et mere ensartet udtryk på tværs af butikkerne," siger Sofie Lindahl-Jessen til Børsen.

Den nye adm. direktør er uddannet cand.merc. fra CBS, og hun har tidligere arbejdet for blandt andet undertøjskæden Triumph og som salgs- og marketingdirektør i møbelvirksomheden Fritz Hansen.

Sofie Lindahl-Jessen tiltræder sin nye stilling den 1. april. Ud over Sportmaster kommer hun også til at stå i spidsen for Rezet-butikkerne, som sælger sneakers og er en del af Nordic Sport Group.

"