Menu

Sports Group Denmark udvider porteføljen med svensk brand

Den danske sportswear-virksomhed har tilføjet svenske Weather Report til porteføljen. Det skal kickstarte Sports Group Denmarks indtog på det svenske marked.

Sports Group Denmark overtager svenske Weather Report.
Sports Group Denmark overtager svenske Weather Report.

05. februar 2019

Sports Group Denmark har, efter længere tids ønske om at etablere sig i Sverige, opkøbt det svenske mærke Weather Report. Det betyder, at den danske virksomhed ekspanderer og åbner sin første afdeling i Sverige.

Weather Report blev stiftet af Thomas Grankvist i 2001 og har ifølge Sports Group Denmark en stærk position i Sverige, hvor det forhandles af ca. 150 forhandlere. Brandet sælges i dag i syv lande.

Hos Sports Group Denmark glæder man sig over udvidelsen, der betyder, at virksomheden kan etablere et nyt, stærkt setup i det svenske:

“Weather Report er et godt brand med gode varer, og jeg er sikker på, vi kan videreføre konceptet endnu skarpere. Derudover ser vi et stort potentiale for alle Sports Group Denmarks øvrige mærker på det svenske marked – så vi glæder os til at komme i gang,” siger direktør hos Sports Group Denmark, Bjarne Jeppesen, i en pressemeddelelse.

I forbindelse med købet af Weather Report og overtagelsen af virksomhedens salgssetup etableres datterselskabet Sports Group Sweden, der fremover skal drives af Weather Reports stifter, Thomas Grankvist:

“Det glæder mig at have fundet en stærk virksomhed, der kan føre Weather Report videre, og jeg er sikker på, at Sverige hurtigt bliver et stort marked for Sports Group Denmark. Vi står med alle muligheder åbne”, fortæller Thomas Grankvist, der fremover kan kalde sig direktør og partner hos det nye Sports Group Sweden.

Sports Group Denmark, der producerer og sælger sportstøj under egne og eksterne varemærker, repræsenterer nu 22 brands, der sælges i en lang række europæiske lande.

"