Menu
De første talere er offentliggjort

Stella McCartney til Fashion Summit

Copenhagen Fashion Summit har netop offentliggjort de første talere til årets begivenhed i maj. Den britiske designer Stelle McCartney kan opleves på scenen, og det samme kan Graydon Carter.

Copenhagen Fashion Summit tiltrækker mere end 1.000 professionelle deltagere fra modebranchen
Copenhagen Fashion Summit tiltrækker mere end 1.000 professionelle deltagere fra modebranchen

14. februar 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Når Copenhagen Fashion Summit finder sted den 15-16. maj rettes modeverdenens øjne mod København i håb om at få input til en bæredygtig omstilling. Nu har arrangøren bag, Global Fashion Agenda, sat navn på to af de absolutte hovedtalere. Der er tale om to koryfæer inden for modeverdenen i form af Stella McCartney, som er kendt som en pioner inden for bæredygtig mode, og den tidligere chefredaktør for Vanity Fair Graydon Carter.

”Hendes profil som en af de absolut mest dedikerede og inspirerende pionerer inden for bæredygtig mode, har gjort, at Stella McCartney har stået øverst på vores taler-ønskeliste siden den første udgave af Copenhagen Fashion Summit i 2009, men på en eller anden måde har vores kalendere altid været i konflikt. Derfor er jeg mere end begejstret for, at vi endelig kan byde Stella velkommen som keynote-taler til 2018-udgaven af Summit. Hun er personifikationen af vores vision for en bæredygtig modebranche, og matchet kunne simpelthen ikke være bedre. En anden person, som jeg altid har haft dyb beundring for er Graydon Carter – en af de mest legendariske magasinredaktører i historien – så med både ham og Stella er Copenhagen Fashion Summit sandelig kommet godt fra start, siger CEO i Global Fashion Agenda, Eva Kruse i en pressemeddelelse.

I sidste uge kunne Copenhagen Fashion Summit offentliggøre årets værter. Der bliver tale om model, skuespiller og iværksætter Amber Valletta og Editor-at-Large hos Business of Fashion Tim Blanks.

Copenhagen Fashion Summit finder sted den 15-16. maj i DR Koncerthuset. Du kan læse mere og sikre dig en billet her.                       

"