Menu

Stella Nova på ret kurs

Modevirksomheden har formået at sikre en positiv egenkapital efter flere år med en negativ én af slagsen. 2018 har også budt på butiksåbning og et intensiveret eksportfokus.

14. maj 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Stella Nova Copenhagen A/S har igennem en årrække kæmpet for at forbedre en negativ egenkapital, og den mission lykkedes i regnskabsåret 2018. Selskabskapitalen er blevet forøget og året bød på et overskud på 555.000 kr. mod 213.000 kr. året forinden.

”Vores ejere har vist selskabet meget stor tillid ved at konvertere noget af gælden til egenkapital. Det er fortsat vores ambition at genskabe en solid egenkapital ved finansiering fra egen drift”, siger adm. direktør Lili Denta.

Hun er selv en del af ejerkredsen sammen med blandt andre majoritetsejer Caspar Foghsgaard, stifter Trine Skoller og dennes far Eddie Skoller.

Efter en række svære år, vurderer Lili Denta, at selskabet er kommet på ret kurs:

”De senere år har Stella Nova været igennem en omfattende turnaround, hvor både aktionærer og medarbejdere har bakket fantastisk op og troet på selskabet, så ingen nu er i tvivl om, at vi er på den rigtige vej og at anstrengelserne har været det hele værd,” siger hun.

I 2018 åbnede Stella Nova sin første flagskibsbutik på Gammel Mønt i København, og det har været en god beslutning for både brand og forretning:

”Med butikkens centrale placering har kunderne selv opdaget den og taget rigtigt godt imod den. For Stella Nova har det stor betydning for vores branding, at vi nu kan vise vores univers udadtil,” siger Lili Denta.

Det er dog langtfra den eneste aktivitet, man har investeret i. Stella Nova har intensiveret sit eksportfokus, og man har store forventninger til de nye europæiske markeder, hvor man særligt i Tyskland har markeret sig positivt med en betydelig salgsfremgang til følge.

Dermed forventer ledelsen en positiv udvikling i indeværende år.

"