Menu

Stine Goya opruster med internationale navne

Modevirksomheden Stine Goya har ansat nye profiler med international mode-erfaring.

Stine Goya
Stine Goya

28. marts 2018

Stine Goya har netop udvidet teamet med tre nye navne. Designafdelingen får tilgang af Ruth Gallagher som nye designer. Hun har tidligere arbejdet for Alexander McQueen i London, hvorefter hun drog til Erdem i 2010. Hun har været en del af brandets vækst og udvikling lige indtil februar, hvor hun forlod modebrandet med titel af Senior Print Designer. Hun er uddannet i tekstildesign fra The National College og Art and Design i Dublin.

Elise Haugslett bliver ny PR Manager for Stine Goya. Hun kommer fra en stilling som Senior Project Manager i kommunikationsbureauet IBEYOSTUDIO, som har speciale i mode og livsstil og ligger i Stockholm. Før det have det globale PR-ansvar i det H&M-ejede Monki, hvor hun arbejde i 3,5 år.

Den internationale erfaring, de nye kræfter har med i bagagen, vækker glæde i den danske modevirksomhed.

”Med den vækst vi oplever på internationale markeder i øjeblikket, er jeg virkelig glad for at byde både Ruth og Elise velkommen på holdet. Ruth kommer med en lang erfaring som seniordesigner hos Erdem, hvor hun spillede en aktiv rolle i at håndtere den positive udvikling og vækst, virksomheden gennemgik, mens hun var der. Og Elise som har en meget bred erfaring med at arbejde med internationale brands fra både kunde- og bureauperspektiv. Vi ser rigtig meget frem til at arbejde med dem og at introducere dem til vores samarbejdspartnere og pressen,” siger Thomas Hertz, CEO i Stine Goya.

Tilbage i november ansatte Stine Goya Adolf Modin som Head of Studio og ansvarlig for det hold, der varetager udvikling, produktion og konstruktion. Han har tidligere arbejdet for Acne og Norse Projects. 
"