Menu
DM&T håber på stor opbakning:

Stor undersøgelse skal kortlægge mode- og tekstilbranchens bæredygtighedsindsats

DM&T har netop lanceret sin årlige survey om branchens arbejde med ansvarlighed og bæredygtighed. CSR- og bæredygtighedschef håber at mange medlemmer vil deltage, så man kan tegne et retvisende billede af branchen, hvilket er til både intern og ekstern gavn.

03. november 2021

1. november gik DM&T’s årlige spørgeundersøgelse om branchens arbejde med bæredygtighed i luften. Det er anden gang, medlemmerne bliver bedt om at deltage, efter den første version gik i luften i 2020. Den var med til at kortlægge, hvor branchen befinder sig i den påkrævede bæredygtige omstilling. Undersøgelsen giver en masse brugbar viden, og derfor er det helt afgørende, at alle DM&T’s medlemmer bakker op, lyder det fra CSR- og bæredygtighedschef, Marie Busck:

”Kravene til branchen bare stiger og stiger, og derfor er det afgørende, at vi som brancheforening har overblikket over udviklingen i branchen. Derfor beder vi vores medlemmer om at afsætte et kvarter og svare på undersøgelsen. Det er ganske enkelt uundværlig viden, både når vi skal udvikle vores medlemstilbud og repræsentere den danske branche politisk og i andre sammenhænge,” siger hun.

Undersøgelsen dækker en række aspekter af bæredygtighedsarbejdet og tager ca. 15 minutter at besvare.  Spørgeundersøgelsen er sendt til direktører og ledende CSR- eller bæredygtighedsmedarbejdere i DM&T’s medlemsvirksomheder.

Marie Busck opfordrer til, at medarbejderne internt i medlemsvirksomhederne hjælper med at sætte fokus på undersøgelse, så man er sikker på at få deltaget. I år bliver resultaterne endnu mere interessante, da det er første gang, der foreligger to sammenlignelige undersøgelser, som kan vi branchens udvikling.

Undersøgelsen er blevet til i samarbejde med CBS og Det Kongelige Akademi, og begge deltager, når DM&T præsenterer de første resultater af undersøgelsen på et webinar i midten af december. Inden længe finder du mere information om webinaret og link til tilmelding i DM&T’s arrangementskalender.

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har modtaget link til undersøgelsen, er du velkommen til at kontakte Marie Busck.
"