Menu

Styrk dit brand med marketing automation

DM&T inviterer interesserede medlemmer til morgenmøde om marketing automation. Lær, hvordan du kan skabe konkurrencefordele i kampen mod globale kæmper, og hvorfor det ikke behøver være dyrt.

23. oktober 2018

Modebranchen er præget af benhård, global konkurrence. Derfor kræver det også noget, hvis dit brand skal skille sig ud i kampen om forbrugernes gunst. Marketing automation kan vise sig at være en givtig smutvej til en bedre relation til forbrugerne. Derfor inviterer Dansk Mode & Textil i samarbejde med Lifted og Mapp Digital til dette morgenmøde den 7. november, hvor vi sætter fokus på, hvordan modebranchen kan skabe værdi med marketing automation. Der ligger nemlig store muligheder i at skabe differentieret indhold, der rammer de rigtige forbrugere på det rigtige tidspunkt, og her spiller marketing automation en nøglerolle.

Hør fra eksperterne, hvorfor der er behov for handling, og hvordan dit brand kan få fuldt udbytte af marketing automation. Du får indlæg fra både Lifted og Mapp Digtal, som sætter spot på konkurrencesituationen, hvorfor indhold er vigtigere end teknik og dine fremtidige muligheder.

Morgenmødet finder sted 7. november kl. 9-12 i BLOX, Bryghuspladsen, 1473 Kbh K.

Morgenmødet er forbeholdt medlemmer af Dansk Mode & Textil. Det er gratis at deltage, men ved udeblivelse betaler du kr. 495 i no show-gebyr. Vi serverer morgenbrød og kaffe og glæder os til at se dig. 

Tilmeld dig via NemTilmeld
"