Menu

To 25-års jubilarer i DM&T

DM&T kan i dag med stolthed hylde overenskomstchef og advokat Lars Schandorff og køkkenmedarbejder Gitte Markvardsen, der begge fejrer 25-års jubilæum.

Dansk Mode & Textils overenskomstchef og advokat Lars Schandorff og køkkenmedarbejder Gitte Markvardsen kan begge fejre 25-års jubilæum den 1. maj 2019.
Dansk Mode & Textils overenskomstchef og advokat Lars Schandorff og køkkenmedarbejder Gitte Markvardsen kan begge fejre 25-års jubilæum den 1. maj 2019.

01. maj 2019

Den 1. maj 1994 er en historisk dag. Her havde overenskomstchef og advokat Lars Schandorff og køkkenmedarbejder Gitte Markvardsen begge første arbejdsdag i Dansk Mode & Textil, som dengang var kendt som Textil- og Beklædningsindustrien i Danmark. 25 år senere, har foreningen skiftet navn to gange og direktør endnu flere gange, men Gitte og Lars er her endnu. Og det er vi umanerligt glade for.

I Dansk Mode & Textil er vi stolte af at kunne fejre to 25-års jubilæer. I det moderne arbejdsliv er det langtfra en selvfølge, at man oplever den slags. Både Gitte og Lars personificerer begrebet tro tjeneste. De har gennem alle år været tro mod Dansk Mode & Textil som organisation og foreningens medlemmer. De er gjort af et særligt stof, og deres loyalitet og engagement er forbilledligt.

Gitte og Lars er en vigtig del af Dansk Mode & Textil og den ånd og kultur, der hersker i foreningen. På 25 år har de været vidne til store forandringer i Dansk Mode & Textil, branchen og verden som helhed, og derfor er det også på sin plads at rose både Gitte og Lars for deres evne og lyst til omstillinger. Også på den front er de forbilleder for mange.

Hele Dansk Mode & Textil vil gerne ønske jubilarerne et stort tillykke og sige dem begge en stor tak for deres tid og indsats i Dansk Mode & Textil. 

"