Menu
DM&T sparer dig for besværet og sikrer dig store besparelser

Toolbox til Persondataforordningen

DM&T har udarbejdet en toolbox, som giver overblik over, hvad din virksomhed skal forholde sig til for at overholde den nye Persondataforordning. Den nye toolbox samler alle relevante dokumenter, du skal bruge i den forbindelse.

Tidligere på året kunne du læse, at DM&T havde et redskab på trapperne, som gør det nemt for din virksomhed at imødekomme den nye persondataforordning. Vi har samlet alt på et sted og giver dig dermed den perfekte værktøjskasse. Til formålet har vi udarbejdet en toolbox, som sikrer, at din virksomheds arbejde med Persondataforordningen bliver gjort så simpelt som muligt. Den nye toolbox giver dig en nem køreplan, så din virksomhed ved, hvordan opgaven skal angribes, ligesom alle relevante dokumenter er klar til direkte download og individuel udfyldelse.

Der venter alle virksomheder et stort arbejde, men med den nye toolbox fra Dansk Mode & Textil bliver branchens virksomheder klædt godt på til opgaven. Allerede nu kan din virksomhed tilmelde sig en workshop i Herning, København eller Aarhus, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til dokumenterne.

Dansk Mode & Textil har udarbejdet denne toolbox og arrangeret de tilhørende workshops for at sikre, at branchens virksomheder kan imødekomme de aktuelle udfordringer. Noget, der afspejler Dansk Mode & Textils generelle virke.

”Vi har en ambition om at være Danmarks bedste brancheorganisation. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at branchen får den nødvendige viden og de optimale vilkår. Når vi ser et behov i vores medlemsvirksomheder, gør vi derfor alt, hvad vi kan, for at imødekomme det. I dette tilfælde er vi gået skridtet videre, og har lavet ét samlet værktøj, som kan hjælpe vores medlemmer næsten hele vejen i mål,” siger adm. direktør i Dansk Mode & Textil Thomas Klausen.

Læs dit eksemplar af toolboxen her og kom i gang med Persondataforordningen. OBS: Denne funktion er kun tilgængelig for medlemmer af Dansk Mode & Textil og kræver derfor login. 

God fornøjelse.

Indholdet er kun for DM&T´s medlemmer Login her.

Bliv medlem

Et DM&T medlemskab betyder besparelser, større viden og færre bekymringer i hverdagen. Det giver dig plads til at fokusere på det væsentlige i hverdagen, nemlig at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere.

"