Menu

TOPMØDE 2018: De første talere

DM&T afholder igen i år TOPMØDE. Det sker den 10. oktober, og nu kan vi offentliggøre de tre første navne fra dagens talerrække. De tre talere giver dig et unikt indblik i, hvor verden bevæger sig hen, hvordan du kan udnytte teknologi som VR og AR til at skabe relevant interaktion og hvordan din virksomhed kan få en konkurrencefordel med neurovidenskab.

Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 havde mere end 350 deltagere fra livsstilsbranchen.
Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2017 havde mere end 350 deltagere fra livsstilsbranchen.

09. maj 2018 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Dansk Mode & Textil samler livsstilsbranchen til TOPMØDE 2018 den 10. oktober i København. Præcis som sidste år bliver det en dag, der er spækket med networking, tankevækkende præsentationer og inspirerende talere fra ind- og udland. I år sætter Dansk Mode & Textil fokus på, hvordan du skaber en virksomhed og fremtid i balance. Den teknologiske udvikling giver et overvældende katalog af muligheder, men hvad skal man vælge for at få succes i fremtiden? Fravalg bliver i den sammenhæng lige så vigtige som tilvalg.

Tilmeld dig TOPMØDE 2018 allerede nu.

For at kunne træffe de rette valg og fravalg er man som leder nødt til at have den nødvendige viden, og her spiller TOPMØDE 2018 en nøglerolle. Selvom ingen kan spå om fremtiden, tør vi alligevel godt vove pelsen og love, at disse talere kommer tæt på. Hvis nogen ved, hvor verden bevæger sig hen med eksponentielle skridt, og hvordan man skaber samspil mellem teknologi og mennesker, er det dem.

Dansk Mode & Textil er stolt af at kunne præsentere de tre første talere til dette års TOPMØDE.

Laila Pawlak 

Co-founder & CEO of Singularity U Nordic, Faculty Member at Singularity University

Laila Pawlak, CEO of SingularityU Nordic, taler til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018

Laila er en af grundlæggerne af SingularityU Nordic, som udspringer af Singularity University i Silicon Valley, en tænketank med særligt fokus på videnskabelig udvikling og eksponentielle teknologier.

Hun er en eftertragtet taler med fokus på kundeoplevelser, iværksætteri, virksomhedsinnovation og den eksponentielle tangegang. Laila er medgrundlægger af DARE2Mansion, et prisvindende innovations-hub i København. Ud over sit virke i SingularityU er Laila en aktiv business angel, forfatter, bestyrelsesmedlem og rådgiver for politikere og organisationer.

Hun blevet tildelt den prestigefulde Experience Management Achievement Award og er to gange nomineret som Årets Kvindelige Iværksætter. Hun er blevet udnævnt til Berlingskes Talent100 og er en af 100 Kvinder på Toppen, ligesom hun i 2017 er udvalgt som Fellow of Female Entrepeneurship i FN.

På TOPMØDE 2018 vil Laila sætte scenen for den fremtid, livsstilsbranchen står over for og de forhold, der skaber store omvæltninger ikke bare for branchen men i verden.

Læs mere om Laila Pawlak.

Marcus Olsson

CEO & Co-founder of SceneThere og Founder of Technium, Faculty Member at Singularity University.

Marcus Olsson, CEO of SceneThere, taler til Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018

Marcus er en sand Virtual Reality-pioner og produktekspert. Han er CEO i Virtual Reality-virksomheden SceneThere og den strategiske rådgivningsvirksomhed Technium. Marcus’ arbejde og vision er centreret omkring, hvordan teknologi kan hjælpe med at fortælle historier og bringe mennesker tættere sammen. Da han med-grundlagde SceneThere, var det derfor også med en idé om, at alle kan skabe kreative, interaktive virtuelle verdener ved hjælp af et 360 graders kamera.

Marcus har selv benyttet SceneTheres vækrtøjer til at skabe interaktive Virtual Reality-dokumentarer som Voices of the Favela og North Korea VR. Sidstnævnte høstede bred anerkendelse i bl.a. Wired, BBC og Mashable.

Marcus har tidligere arbejdet for Microsoft og Nokia, hvor han har opbygget en række innovations-teams.

På TOPMØDE 2018 sætter Marcus spot på de muligheder, Virtual Reality og Augmented Reality giver os nu og i fremtiden.

Læs mere om Marcus Olsson 

Thomas Ramsøy

Ph.d., CEO & Founder of Neurons Inc., Faculty Member at Singularity University  

Thomas Ramsøy, Ph.d., CEO & Founder of Neurons Inc., taler Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2018

Dr. Thomas Ramsøy er en af verdens førende eksperter, når det kommer til anvendt neurovidenskab. Som en del af sit arbejde i Neurons Inc. rådgiver han offentlige institutioner, NGO’er og Fortune 500-virksomheder om, hvordan de kan benytte anvendt neurovidenskab til at skabe bedre forretninger og mere succesfulde innovationsprocesser. I den forbindele har han blandt andet arbejdet med Facebook og retailkæden Lowes.

Derudover er dr. Ramsøy er hyppig forfatter af videnskabelige artikler og rapporter, ligesom han også bidrager i en række redaktionsudvalg. Hans omfattende viden og erfaring kombineret med en levende formidlingsevne og smittende begejstring har gjort Dr. Ramsøy til en verdensanerkendt taler og forelæser.

Neurons Inc. Arbejder fokuseret med at understøtte retail-industrien i at forstå vigtigheden af det retail-space, kunderne navigerer i uanset om det fysiske butikker eller online.

Dr. Ramsøy kender de dybeste hemmeligheder om, hvordan forbrugerne tænker og agerer, og han vil på topmødet dele ud af sin omfattende viden og give anbefalinger til, hvordan din virksomhed kan udnytte neuromarketing til at optimere din kommunikation. Med andre ord får du råd til, hvordan du får en konkurrencemæssig fordel ved hjælp af neurovidenskab.

Læs mere om Thomas Ramsøy

Priser og tilmelding

Prisen for at deltage som medlem af DM&T, Guldsmedebranchen og Sportsbranchen er kr. 1.950 ex. moms.

Er din virksomhed ikke medlem af en af de tre ovenstående organisationer er prisen kr. 3.150 ex.moms. 

Du kan tilmelde dig via NemTilmeld

Du finder mere information om TOPMØDE 2018 her.

"