Menu

TOPMØDE 2019 tiltrækker international top-taler

Den første taler til TOPMØDE 2019 bliver Achim Berg, McKinseys ekspert i modebranchen og medredaktør på State of Fashion. Et sandt scoop ifølge DM&T.

TOPMØDE 2019 afholdes på Terminalerne i Københavns Nordhavn, ligesom det var tilfældet i 2018.
TOPMØDE 2019 afholdes på Terminalerne i Københavns Nordhavn, ligesom det var tilfældet i 2018.

28. marts 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

TOPMØDE 2019 finder sted den 30. oktober på Terminalerne i Nordhavn, og Dansk Mode & Textil bygger dermed videre på de to succesfulde arrangementer i 2017 og 2018.

Årets tema er ’En verden i forandring’, og under den overskrift sætter dagens talere og paneldebattører fokus på de forhold, der forandrer livsstilsbranchen i disse år. Til at sætte scenen har Dansk Mode & Textil derfor ledt efter en taler, der med sin indsigt kunne give det forkromede overblik over branchens tilstand. Det har man fundet i form af Achim Berg, Senior Partner og global leader of McKinsey & Company’s apparel, fashion, and luxury group.

”Det er lidt af et scoop, at vi har været i stand til at få Achim som taler. Han er ubetinget en af de personer på globalt plan, der har størst indsigt i modebranchen og de forhold, der definerer den. Gennem sit arbejde med nogle af verdens førende brands og som medredaktør på State of Fashion har han opnået en guldgrube af viden, som han nu vil dele med deltagerne på TOPMØDE. Jeg tør godt love, at deltagerne får perspektiv på både det daglige og strategiske arbejde, når Achim går på scenen,” siger adm. direktør i Dansk Mode & Textil, Thomas Klausen. 

Achim Berg er Senior Partner i McKinsey & Company med ansvar for beklædning, mode og luksusvarer.
Achim Berg er Senior Partner i McKinsey & Company med ansvar for beklædning, mode og luksusvarer.

Igennem 15 år har Achim Berg rådgivet et utal af modebranchens brands, retailers, wholesalers og producenter på globalt plan. Hans rådgivningsområder spænder vidt, og dækker blandt andet strategi, kommerciel transformation og sourcing-analyse for blot at nævne et udsnit.

Gennem sit omfattende arbejde i branchen har Achim opnået dyb indsigt i verdens markeder for tøj, sko og accessories, ligesom han har opbygget en skattekiste af ekspertise inden for branchens funktioner.

Achim er medredaktør på den årlige State of Fashion-rapport, som McKinsey udgiver i samarbejde med branchemediet Business of Fashion. State of Fashion udkommer hvert år i november og sætter fokus på de vigtigste forhold, der kommer til at præge den globale modebranche i det kommende år. Rapporten anses af mange som den ultimative temperaturmåling på branchen og benyttes som et vigtigt strategisk redskab.

På TOPMØDE 2019 vil Achim gøre status over modebranchens tilstand, ligesom han vil give sit bud på, hvad fremtiden bringer for modebranchen med afsæt i arbejdet med både dette års og den kommende udgave af State of Fashion.

Dansk Mode & Textil har netop åbnet for billetsalget, og indtil 15. maj kan du købe early bird-billetter, hvor du får 20 % rabat. Du kan købe billet via dette link

Talere offentliggøres løbende, så husk at følge med på dmogt.dk og i Textuelt.

"