Menu

TOPMØDE: Mød en af verdens mest innovative forandringsledere

Kyle Nel er en af hovedtalerne på TOPMØDE 2019. Oplev den prisbelønnede taler, der udfordrer normerne med teknologi og kreativitet, og som har skabt en ny skole for innovation, adfærdsforandring og forandringsledelse.

På Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2019 kan du blandt andet opleve Anders Kristiansen; Group CEO i Esprit, Achim Berg; Senior Partner i McKinsey & Co. og Kyle Nel; en af verdens førende eksperter i forandringsledelse.
På Dansk Mode & Textil TOPMØDE 2019 kan du blandt andet opleve Anders Kristiansen; Group CEO i Esprit, Achim Berg; Senior Partner i McKinsey & Co. og Kyle Nel; en af verdens førende eksperter i forandringsledelse.

03. maj 2019 Af Simon Hansen , sh@dmogt.dk

Dansk Mode & Textil kan nu offentliggøre Kyle Nel som taler på årets TOPMØDE, der finder sted den 30. oktober. Spørger man adm. direktør Thomas Klausen, der selv har oplevet Kyle Nel som taler flere gange, kan deltagerne godt begynde at glæde sig:

”Det er virkelig en oplevelse, når Kyle træder ind på en scene, for han fanger publikum med det samme. Hele hans tilgang til innovation er vanvittigt inspirerende, og han afprøvet erfaring med at lede markante forandringer. Jeg er overbevist om, at deltagerne vil gå fra Kyles indlæg fyldt med inspiration til at tænke i nye baner og skabe forandringer, som styrker forretningen,” siger DM&T-direktøren.

Han håber derfor, at mange af branchens virksomheder vil deltage.

”Alle brancher har brug for inspiration fra de bedste, og Kyle er virkelig en af de bedste. Med de massive forandringer livsstilsbranchen står midt i, har vi brug for input til, hvordan vi skaber de nødvendige forandringer og adfærdsændringer. Det er også derfor forandring er hovedtemaet for årets TOPMØDE,” siger Thomas Klausen.  

Køb din billet her – 20 % rabat indtil 15. maj 

Læs mere om Kyle Nel under billedet.

Foto: Singularity University
Foto: Singularity University

Anerkendt taler, forfatter og praktiker

Kyle Nel er en internationalt efterspurgt taler, som serverer komplekse pointer og metoder på en letforståelig og humoristisk måde. Han er co-founder og CEO i Uncommon Partners, en konsulentvirksomhed der hjælper alt fra iværksættere til Fortune 50-virksomheder med at skabe adfærdsforandringer, der virker.

Kyle Nel er tidligere Executive Director for Lowe’s Innovation Labs, midtpunktet for al innovation i Lowe’s, som er USA’s næststørste byggemarkedskæde med omsætning på godt USD 70 mia. I det arbejde stod Kyle Nel i spidsen for arbejdet med virksomhedens innovation, vision og strategi, og takket være en række nyskabende metoder opnåede Lowe’s – som tidligere havde været en relativt konservativ virksomhed – en position på Fast Companys liste over de mest innovative virksomheder i 2018 og Fortunes liste over de mest beundrede virksomheder.

I sit arbejde hos Lowe’s lancerede Kyle Nel en række nye værktøjer, der skulle tiltrække, fastholde og udvikle kædens kunder. Han inkorporerede blandt andet Augmented og Virtual Reality, 3D-modellerering, Virtual Reality træning i gør det selv-løsninger og robotter i butikkerne. Og nå ja, så var han med til bringe Lowe’s ud i rummet, hvor man stod bag det første kommercielt producerede produkt uden for jorden; en skruenøgle til NASA’s astronauter.

Kyle Nel er medforfatter til den roste bog Leading Transformation, som sætter fokus på, hvordan man som leder tager styringen med virksomhedens fremtid ved hjælp af blandt andet science fiction, neurovidenskab og adfærdsdesign.

Kyle Nel er faculty member hos Singularity University, bestyrelsesmedlem i Fellow Robots og tidligere medlem af XPRIZE Foundation Innovation Board. Han kom i 2015 på Advertising Ages ”40 under 40”-liste og i 2016 var han en af ”People Shaping Retail’s Future”, udpeget af National Retail Federation i USA.    

Som taler har han stået på nogle af de største scener, blandt andet SXSW, ShopTalk, Cannes Lions, TedX og AWE. Nedenfor får du en smagsprøve på, hvad du kan forvente, når Kyle står på scenen 30. oktober til TOPMØDE 2019.

Køb din billet her – 20 % rabat indtil 15. maj

 

"