Menu

Tre tyske brands på danske hænder

Pardon Clothing har overtaget den tyske modevirksomhed Chalou og forventer at få glæde af virksomhedens internationale kendskabsgrad.

29. november 2017

Af Rikke Kynde, rk@dmogt.dk

Den danske modevirksomhed Pardon Clothing A/S overtog den 15. november 2017 den tyske modevirksomhed Chalou GmbH.

Til daglig driver Pardon Clothing de tre womenswear-brands Pardon, Pont Neuf og Choise, som de nu forventer at kunne ekspandere. Med købet kan de nemlig tilføje Chalou, aprico og Sempre Piu til deres liste af brands, som har over 2.000 forhandlere fordelt på markeder i Europa og Rusland.

”Vi har en veldrevet og velstruktureret virksomhed, som vil kunne få glæde af den høje internationale kendskabsgrad til Chalou-mærkerne. Ikke mindst i Tyskland, Rusland og Sydeuropa ser vi muligheden for at ekspandere via Chalous udbredte forhandlernet,” fortæller CEO i Pardon Clothing Claus Bentzen, som også ser en mulighed for at udbrede Chalou i Skandinavien blandt andet, når de til februar skal udstille på CIFF:

”Vi har en fantastisk produktionsplatform samt en god base i Skandinavien, hvor Chalous mærker vil kunne vækste.”

Pardon Clothing fortsætter samarbejdet med de vigtigste salgsagenter og beholder Chalous afdeling i Herschweiler-Pettersheim og en række nøglemedarbejdere inden for design, logistik og salg.
"