Menu
Ny e-bog fra DM&T forklarer kopisager:

Undgå frustrerende tvivlsspørgsmål om kopiering

DM&T har udviklet en e-bog, der gør dig klogere på kopisager. Læs den forud for de kommende måneders messer, så du er forberedt, hvis du på en messe opdager, at andre har kopieret dig. Eller hvis nogen påstår, at dit brand har kopieret dem.

Foto: Dennis Morton / DM&T
Foto: Dennis Morton / DM&T

07. januar 2020

Det har vært en forrygende messe, du har deltaget på i Berlin. Derfor er humøret naturligvis i top. På messens sidste åbningsdag har den værste travlhed lagt sig, og du vælger at gå en tur og se, hvad de andre udstillere har at byde på. Pludselig er humøret langt fra strålende. Du bliver faktisk godt gal i skralden, da du ser, at en tysk konkurrent på deres stand fremviser dét, du er overbevist om, er en direkte kopi af jeres to bedst solgte kjoler. Du har lyst til at flå kjolerne ned fra stativet og skælde dem hæder og ære fra, men tvivlen nager; hvad har jeg egentlig ret til? Er vores design overhovedet beskyttet? Og hvad stiller jeg nu op?  

Det her er et tænkt eksempel, men alligevel er der med garanti flere i branchen, der kan nikke genkendende til det. For kopisager er noget, der dukker op med jævne mellemrum. Præcis som i tilfældet ovenfor, følger der typisk en stribe spørgsmål med, når man opdager andres kopiering eller selv bliver mødt med påstanden om at have kopieret andre.

Nu har du mulighed for at få svar på de væsentligste spørgsmål i DM&T’s nye e-bog om kopisager. Den giver et hurtigt overblik over sagsforløb og væsentlig lovgivning, ligesom den med cases og konkrete domme illustrerer, hvordan kopisager behandles.

Hvis du ikke vil have dit gode messehumør ødelagt af tvivlsspørgsmål om kopiering, kan du med fordel løbe vores e-bog igennem, inden alle messeaktiviteterne begynder. Og har du stadig spørgsmål efterfølgende, er DM&T altid klar til at hjælpe.

Du finder DM&T's e-bog om kopisager her

"