Menu

Ball Group Denmark i Billund søger Influencer koordinator

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Billund
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til Se link i annoncen
Work with us!

We are continuously looking for new talents who want to join our dynamic and dedicated teams within design, retail, e-commerce, marketing, branding, etc. We are result-driven and always strive for world-class performance focusing on our three core values; customer focus, team spirit and profit.
Our workplace is defined by loyalty to the ambitious people surrounding us. We value and prioritize social life and the well-being of our employees.
Interested in working with us? Check for open positions below. We always welcome unsolicited applications. Submit your application through the link below.

 

 

Er du en stærk koordinator, og har du erfaring med influencer-marketing og sociale medier?
Vi søger dig, der har prøvet kræfter med influencer-marketing via de sociale medier. Vi står overfor at skulle opstarte og udrulle en ambitiøs influencerstrategi på flere af vores nøglemarkeder. Du får derfor en enestående mulighed for at være med helt fra starten.

Der er tale om en bred og selvstændig stilling fyldt med ansvar, hvor du vil være med i alle influencer relaterede beslutninger fra udvælgelse til kontraktsindgåelse, koordinering af samarbejder samt opfølgning på den leverede content, og de resultater det skaber.

Vi ønsker at benytte influencer-marketing til at udbygge kendskabet til vores brand og skabe generel opmærksomhed og engagement. Vi er en kommerciel OMNI-channel virksomhed. Det betyder, at alle vore indsatser skal kunne måles i et øget salg via vores webshops, retail butikker, markedspladser og sociale platforme.

Du bliver en del af vores SoMe team, hvor der dagligt er dialog om at få det maksimale ud af influencer-materialet.

Vi har travlt, og du vil opleve en til tider hektisk hverdag med et stærkt sammenhold og højt humør, hvor vi hver dag fokuserer på at gøre det bedre end i går.

Om jobbet:
Dine ansvarsområder vil blive mange og forskelligartede. Bl.a. vil du skulle:

 • Være ansvarlig for influencersamarbejder, herunder udforme, eksekvere og følge op på influencerstrategi på vores nøglemarkeder.
 • Forhandle kontrakter med nye influencers, løbende opfølgning, samt forestå opsigelser af samarbejder.
 • Være bindeled mellem influencers og resten af marketingteamet, med det ansvar at sikre maksimal effekt af influencer kampagner og brug af eksternt content.
 • Koordinere vores samarbejde via vores markedspladser samt løbende opfølgning på leveret content.
 • Udarbejde guidelines i tæt samarbejde med Brand Marketing-afdelingen, med det formål at sikre, at den leverede content får et brand-svarende udtryk.
 • Følge op på performance.
 • Udføre div. Ad hoc-opgaver.

Vi søger følgende kvalifikationer, du:

 • Er struktureret, har stærke koordineringsevner, og trives med at have mange bolde i luften.
 • Har en relevant baggrund fra en lignende stilling, med hands-on erfaring indenfor influencer-marketing
 • Har en uddannelse inden for kommunikation, marketing, medievidenskab eller lignende.
 • Er en udadvendt netværker, med et talent for forhandling og direkte kommunikation med influencers og argenturer.
 • Har fingeren på pulsen, og har en stor interesse for fashion på de sociale medier.
 • Har en visuel forståelse for lækkert og brugbart content.
 • Behersker engelsk i skrift og tale, da der vil være fokus på udenlandske samarbejder.
 • Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har lavet spændende og inspirerende billede- og video content (evt. med dig selv som front-figur), og tidligere har arbejdet med Adobe programmer.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send os din din ansøgning, CV og portfolio. Relevant portfolio-materiale kan være eksempler på tidligere influencer samarbejder du har koordineret gerne med de opnåede resultater og / eller tidligere Insta-konti, som du har haft ansvaret for.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi interviewer kandidater løbende, indtil vi har fundet det helt rigtige match.

Arbejdssted: Billund

Ansøgningsfrist:
Løbende

Arbejdssted
Kløvermarken 29
7190, Billund
Danmark

Stillingstyper
Fuldtid

SØG STILLINGEN HER

"