Menu

GESTUZ i Ikast søger indkøbselev

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Ikast
Tiltrædelse Snarest muligt Send ansøgning til jobs@dkcompany.com
GESTUZ søger indkøbselev til vores indkøbsafdeling i Ikast. Vi søger en dygtig, energisk og kompetent indkøbselev. Her får du en udfordrende, lærerig og spændende elevplads med mange varierende arbejdsopgaver.

 

ARBEJDSOPGAVER

  • Ordreafgivelse samt opfølgning – herunder prisforhandling
  • Sourcing med fokus på CSR
  • Korrespondance med leverandører og agenter
  • IT systemer som Navision, Excel mv.
  • Diverse ad-hoc opgaver
  • Placering af salgsprøveordrer samt opfølgning
  • Klargøring af kollektioner til fotoskydning

PERSONLIGE EGENSKABER
Vi forventer du har masser af gåpåmod, godt humør og ikke mindst flair for menneskelige relationer. I perioder er arbejdstempoet højt, hvilket er godt at kunne håndtere. Vi forestiller os at du er fyldt med gejst, er ærlig, ansvarsfuld, selvstændig og serviceminded. Og så har du naturligvis interesse for mode.

KVALIFIKATIONER
Du har bestået HHX eller STX og kan præsentere gode resultater. Du har et godt kendskab til Microsoft Office, specielt Excel. Af hensyn til vores udenlandske kontakter er det nødvendigt, at du behersker engelsk både i skrift og tale.

VI TILBYDER
En alsidig uddannelse i en uformel organisation med fuld fart på, et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold. Arbejdstiden er 37 timer om ugen,  ekskl.  pauser.  Et  balanceret  liv, både privat og på jobbet, skaber de bedste resultater både personligt for den enkelte medarbejder, kollegialt i  forhold til samarbejde og til gavn for virksomheden. Vi investerer derfor gerne tid og ressourcer i udvikling af vores medarbejdere – fagligt og personligt.

ANSØGNING
Send din ansøgning til jobs@dkcompany.com - mærket ”Indkøbselev - GESTUZ”. Vi afholder løbende samtaler, idet vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt Indkøbschef Lynne Holst Jakobsen +45 61 72 48 51.

Arbejdssted: Ikast
Arbejdstid: Fuldtid
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Download

  • DK Company - indkøbselev GESTUZ

    pdf, 0,44mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"