Menu

DK Company Retail i Ikast søger kontorelev

Jobdetaljer
Ansøgningsfrist Snarest muligt Adresse Ikast
Tiltrædelse senest 1. august 2022 Send ansøgning til jobs@dkcompany.com
// Kontorelev med speciale inden for økonomi//

 

Drømmer du om en økonomiuddannelse i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling?

DK Company Retail A/S i Ikast søger en dygtig og engageret elev til en toårig kontoruddannelse med speciale i økonomi til opstart senest 1. august 2022

JOBPROFIL

  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Finansbogholderi samt kasseopgørelser
  • Opgørelse af balanceposter
  • Korrespondance med butikker og den øvrige del af organisationen
  • Moms og afgifter
  • Understøttende it-systemer som Navision og Power BI

KVALIFIKATIONER
Du har bestået HHX og kan præsentere gode resultater. Du har et godt kendskab til Microsoft Office, specielt Excel. Af hensyn til vores udenlandske kontakter er det nødvendigt, at du behersker engelsk, og kan du tysk, er det et plus.

PERSONLIGE EGENSKABER
Vi værdsætter selvstændige, ansvarsbevidste og strukturerede kolleger, der tager ejerskab af opgaverne, og som stiller krav til kvaliteten af eget arbejde. I perioder er arbejdstempoet højt, det skal du kunne håndtere uden at miste overblik. Vi forventer, at du er engageret, ærlig, ansvarsbevidst og serviceminded.

JOIN A WINNING TEAM
Hos DK Company tror vi på hele mennesker. Et balanceret liv – både privat og på jobbet – skaber de bedste resultater. Personligt for den enkelte medarbejder, kollegialt i forhold til samarbejde og til gavn for virksomheden. Vi investerer derfor gerne tid og ressourcer i udvikling af vores medarbejdere – fagligt og personligt.

Vi tilbyder en alsidig uddannelse i en uformel organisation med fuld fart på og et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, ekskl. pauser.

HENVENDELSE
Send din ansøgning til CFO Gitte Olsen på jobs@dkcompany.com mrk. ”økonomielev retail, Ikast”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 30 70 55 23.
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 16.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 3.5 mia.kr.
Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Frankrig, Schweiz, Holland, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh. Domicil Danmark er beliggende i Ikast, Vejle og København.

Se mere på dkcompany.com

Download

  • DK Company Retail - kontorelev

    pdf, 3,03mb

Vilkår for brug

Denne kontrakt er forbeholdt foreningens medlemmer og må ikke videredistribueres i den nuværende form. Kontrakten udgør ikke juridisk rådgivning i sig selv, og foreningen påtager sig intet ansvar ved forkert udfyldelse eller forkert brug af kontrakten.

"